Evo tko je ona!

Tajanstveni Brozović već je godinama vjeran supruzi biologinji: ''Privukla me izgledom, baš nam je lijepo''

Marcelo i Silvija Brozović - 3 Marcelo i Silvija Brozović - 3 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo i Silvija Brozović - 2 Marcelo i Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 11 Silvija Brozović - 6 Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 2 Silvija Brozović - 3 Silvija Brozović - 4 Silvija Brozović - 5 Silvija Brozović - 7 +8 Silvija Brozović - 9 Galerija

Evo kako izgleda supruga našeg nogometnog reprezentativca Marcela Brozovića Silvija Lihtar, bavi se biologijom, a zajedno su već deset godina.

Marcelo Brozović sinoć nije uspio osvojiti Ligu prvaka sa svojim klubom Interom, ali utjehu mu je poslije utakmice pružila njegova supruga Silvija Brozović.

Iako se ne vole previše isticati u javnosti, Marcelo i Silvija itekako se mogu pohvaliti svojom ljubavlju, a vole se već više od 10 godina.

Silviju je nogometaš upoznao 2012. godine u rodnoj Velikoj Gorici, a ona, za razliku od drugih žena nogometaša, ističe svojim poslom te je po struci biologinja.

"Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u", rekao je Brozović jednom prilikom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Ubrzo nakon 2012., Marcelo je odselio u Italiju zbog nogometa, a s njim je otišla i Silvija. Vjenčali su se na Badnjak 2016. i to u tajnosti, u društvu najbližih ljudi. Zajedno imaju dvoje djece, kći Auroru koja se rodila 2017. godine i sina Rafaela koji se rodio 2019.

Inače, Silvija je na Instagramu vrlo popularna, a prati ju preko 16 tisuća ljudi i ona, za razliku od Brozovića koji je uvijek tajanstven, često objavljuje fotografije iz privatnog i obiteljskog života.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić i Buryana - 1 Celebrity Dekolte u prvom planu, tu su i vruće hlačice, ali nešto drugo je ovaj put na Lidiji Bačić privlačilo pažnju

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Saulino - 32 Paola Saulino - 25 Paola Saulino - 21 Paola Saulino - 20 +31 Ivana Knoll - 2 Zanimljivosti Suparnica Ivani Knoll? Evo tko je zgodna brineta koja je napravila pravu pomutnju na tribinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene