Na zasluženom odmoru

Brozović nakon potpisivanja ugovora karijere uživa sa zgodnom suprugom, a fotografi su ih ulovili dok su se ukrcavali na jahtu!

Marcelo i Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 1 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 2 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 3 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 4 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 5 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 6 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 7 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 8 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 9 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 10 +19 Marcelo Brozović s obitelji i prijateljima na ljetovanju u Skradinu - 11 Galerija

Marcelo Brozović snimljen je u Skradinu, dok se s obitelji i prijateljima ukrcavao na jahtu.

Nakon što je potpisao unosan ugovor za saudijski Al Nassr, naš reprezentativac Marcelo Brozović uputio se na zasluženi odmor.

Marcelo je snimljen u Skradinu, dok se s obitelji i prijateljima ukrcavao na jahtu, a posebnu pažnju privukla je njegova zgodna supruga Silvija, koja je nasmiješena mahala fotografima.

Silvija se dan ranije s jahte javila i na svojem profilu na Instagramu, a objavila je fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u crvenom bikiniju.

U komentarima je dobila brojne komplimente, a obožavatelji Al Nassra su joj poželjeli i dobrodošlicu u Saudijsku Arabiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Marcelo i Silvija, koja je po struci biologinja, u braku su od 2016. godine i vjenčali su se na sam Badnjak u tajnosti.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Rafaela i kćer Auroru, a upoznali su se 2012. godine u Velikoj Gorici.

Podsjetimo, Marcelo je transferom u klub u kojem igra i slavni Cristiano Ronaldo postao najplaćeniji hrvatski sportaš u povijesti i njegova godišnja plaća u Sudijskoj Arabiji iznosit će iznosit će 25 milijuna eura.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Ruffo Victoria Ruffo - 1 Victoria Ruffo - 2 Victoria Ruffo - 3 +10 Victoria Ruffo - 4 Nekad i sad Sjećate se sirote male bogatašice? Ovih dana o njoj su kružile strašne vijesti, a evo kako izgleda danas

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene