Ističe se po jednom!

Marcelo Brozović krije detalje svog obiteljskog života, ali nečim se kod supruge voli pohvaliti: "Stvarno je..."

Silvija Brozović Silvija Brozović Silvija Brozović/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Silvija Brozović Marcelo i Silvija Brozović - 2 Silvija Brozović - 11 Marcelo i Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 10 Silvija Brozović - 9 Silvija Brozović - 8 Silvija Brozović - 7 Silvija Brozović - 6 Silvija Brozović - 5 +19 Silvija Brozović - 4 Galerija

Marcelo i Silvija Brozović u sretnom su braku od 2016. godine i zajedno imaju dvoje djece.

Naš reprezentativac Marcelo Brozović proglašen je najboljim igračem finala Lige nacija koje je Hrvatska odigrala i izgubila od Španjolske, a u kojem je najveću podršku dobio od svoje obitelji.

Marcelo je u sretnom braku sa suprugom Silvijom od 2016. godine, vjenčali su se na sam Badnjak, i to u tajnosti, a zajedno imaju 5-godišnju kćer Auroru i 4-godišnjeg sina Rafaela.

Par se upoznao 2012. godine u Velikoj Gorici, a ona se, za razliku od drugih žena nogometaša, ističe svojim poslom jer je po struci biologinja.

"Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna, studirala je biologiju na PMF-u", rekao je Brozović jednom prilikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Silvija Brozovic (@silvijaa_b)

Silvija je na Instagramu vrlo popularna, a prati je više od 17 tisuća ljudi i ona, za razliku od Brozovića koji je uvijek tajanstven, često objavljuje fotografije iz privatnog obiteljskog života.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se utegla u pripijeni i prozirni kombinezon, no pažnju su ukrala njezina stopala: "Je li se to samo meni čini ili...?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria De Angelis s prijateljicama - 4 Victoria De Angelis s prijateljicama - 3 Victoria De Angelis s prijateljicama - 5 Victoria De Angelis s prijateljicama - 1 +11 Victoria De Angelis s prijateljicama - 6 Celebrity Pobjednica Eurosonga s prijateljicama se skinula u toples, pa jednu od njih strastveno ljubila pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene