omiljeni vatreni

Vrsaljka dugo nismo vidjeli, no sad je imao poseban razlog zbog kojeg se oglasio!

Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko Screenshot/Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko - 7 Šime Vrsaljko - 6 Šime Vrsaljko - 4 Šime Vrsaljko - 3 Šime Vrsaljko - 1 Šime Vrsaljko - 2 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar +18 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar - 1 Galerija

Šime Vrsaljko napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaiju 2023. godine, ali sada se vraća u novoj ulozi, a sada je najavio i novu himnu. Više o tome pročitajte u nastavku.

Naš bivši nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko bio je jedan od omiljenih igrača Hrvatske, ali zbog velikih problema s koljenima se morao umoriviti.

Tada je imao 31 godinu, a početkom 2023. javno je obznanio da se povlači iz igračke karijere. 

Međutim, u ožujku je objavljeno da će Šime karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru.

Sada se bivši nogometaš pojavio u TikTok videu službenog profila Hrvatskog nogometnog saveza gdje najavljuje novu himnu "Najbolja kad je najteže" uoči Europskog nogometnog prvenstva

@hns.family ⚡️ Vidimo se putem livestreama na YouTube kanalu HNS-a u petak u 10.30 kada će Šime Vrsaljko, predsjednik Marijan Kustić te izvođači Tiho Orlić i Pero Galić predstaviti himnu Vatrenih "Najbolja kad je najteže" i premijerno prikazati spot ⚡️ Jer ljubav je to... ❤️ #Obitelj #Vatreni #NajboljaKadJeNajteže ♬ original sound - hns.family

Podsjetimo, Šime je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom Kajom Vidmar, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćeri 2022. godine. Ubrzo nakon njezina rođenja, doznalo se da čekaju i drugo dijete, a njihov sin došao je na svijet na jesen prošle godine.

Od prve supruge Matee razveo se u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

Pogledaji ovo Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Celebrity Vrsaljkova kćerkica proslavila je već drugi rođendan, njegova partnerica pokazala je djelić atmosfere pred svojim pratiteljima, sve je bilo pomno ukrašeno!

Pogledaji ovo Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Celebrity Obiteljska idila Šime Vrsaljka: Slovenka Kaja pokazala je kako uživaju sa svojom djecom i njegovim sinom iz prvog braka!

Pogledaji ovo Kaja Vidmar - 1 Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Zavorotnjuk - 8 Anastasia Zavorotnjuk - 6 Anastasia Zavorotnjuk - 2 Anastasia Zavorotnjuk - 3 +4 Anastasia Zavorotnjuk - 4 Celebrity Preminula je jedna od najljepših glumica na svijetu, godinama se borila s teškom bolesti

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ross Barkley i Katherine Pilkington - 17 Ross Barkley i Katherine Pilkington - 6 Ross Barkley i Katherine Pilkington - 2 Ross Barkley i Katherine Pilkington - 3 +18 Ross Barkley i Katherine Pilkington - 13 Celebrity Isklesana tijela slavnog nogometaša i njegove djevojke kao pravi magnet za poglede na prepunoj plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene