Tužna vijest

Preminula je jedna od najljepših glumica na svijetu, godinama se borila s teškom bolesti

Anastasia Zavorotnjuk - 1 Anastasia Zavorotnjuk - 1 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Zavorotnjuk - 8 Anastasia Zavorotnjuk - 6 Anastasia Zavorotnjuk - 2 Anastasia Zavorotnjuk - 3 Anastasia Zavorotnjuk - 4 Anastasia Zavorotnjuk - 5 Anastasia Zavorotnjuk - 9 Anastasia Zavorotnjuk - 7 +0 Anastasia Zavorotnjuk - 1 Galerija

Glumački svijet rastužila je vijest da je preminula Anastasia Zavorotnjuk, jedna od najljepših ruskih glumica.

Ruska kazališna i filmska glumica Anastasia Zavorotnjuk preminula je u 53. godini nakon duge bolesti, prenosi BBC.

Vijest o smrti glumice potvrdila je njezina obitelj na društvenim mrežama.

Glumica, kojoj su strani mediji tepali da je jedna od najljepših na svijetu, godinama se borila s rakom, a u kolovozu 2019. prestala je zbog zdravstvenih problema sudjelovati u kazališnim produkcijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk)

Inače, rođena je 1971. u Astrahanu, a njezina je majka poznata umjetnica u Rusiji, Valentina Borisovna Zavorotnjuk, koja je radila u Astrahanskom kazalištu mladih. Otac Jurij Zavorotnjuk radio je na televiziji, a čini se da je još kao mala, Anastasia ljubav prema glumi i umjetnošću naslijedila od roditelja. Godine 1991. glumila je u svom prvom filmu, gdje je dobila ulogu Maše, a koji je napravljen prema romanu Vladimira Nabokova.

TV serija "My Fair Nanny" donijela joj je veliku popularnost, a ukupno je odigrala više od 40 uloga na filmovima i televiziji. Na ruskoj televiziji vodila je nekoliko emisija, uključujući ''Ples sa zvijezdama'', ''Ples na ledu'' i ''Ledeno doba''.

Zavorotnjuk je imala i zanimljiv ljubavni život. Udavala se tri puta. Prvi brak bio je s njemačkim biznismenom, a potrajao je samo godinu dana. Drugi je bio s Dmitrijem Striukovim, a zajedno su otvorili agenciju za nekretnine. S njim je dobila i troje djece. Zatim je hodala s kolegom iz serije ‘My Fair Nanny‘, Sergejem Žigunovom, a par je bio zajedno dvije godine - od 2006. do 2008. Te 2008. uslijedio je i treći brak, onaj s umjetničkim klizačem Petrom Černiševim. Par je 2018. dobio kćer Milu.

U rujnu 2019. dobila je šokantnu vijest, dijagnosticiran joj je rak mozga četvrtog stadija. U svibnju 2020. potvrđeno je da joj je dijagnosticiran glioblastom, najagresivniji tip raka koji počinje unutar mozga.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović - 3 Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 +26 Haris i Melina Džinović - 2 Celebrity Prve snimke Meline Džinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 4 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 2 +20 Ivan Klasnić - 6 Celebrity Našeg bivšeg Vatrenog danas ćete jedva prepoznati, no unatoč teškoj borbi koju je prošao ne odustaje od onog što najviše voli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene