nije znala da ju snimaju!

Prve snimke Meline Džinović nakon razvoda od legendarnog pjevača, srpski mediji zaprepašteni su njenim ponašanjem

Melina Džinović Melina Džinović Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Melina Džinović - 3 Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović Haris i Melina Džinović Melina i Haris Džinović - 4 Melina i Haris Džinović - 3 +20 Melina i Haris Džinović - 2 Galerija

Melina Džinović viđena je prvi put nakon razvoda od Harisa Džinovića, srpski fotografi uhvatili su je dok nije znala da ju snimaju.

Dok cijela regije i dalje bruji o razvodu Meline i Harisa Džinovića, ekipa "Paparazzo lova" sada je uhvatila Melinu dok se kretala po Beogradu i to u ne baš najboljem svjetlu.

Naime, Melina je svojim skupocjenim automobilom kršila prometna pravila pa je tako prvo prošla kroz crveno svjetlo, a zatim se i parkirala nasred ulice, prenosi Blic.

Videonovinari snimili su Melinu i dok je bacala smeće kroz prozor automobila, a dok je uživala u kafiću s prijateljicama, nije marila za to što joj auto stoji na nepropisnom mjestu.

Sve to, pogledajte OVDJE.

Podsjećamo, Haris i Melina rastali su se nakon 22 godine braka. Ona se o razvodu nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje zbog čega je postao i tema sprdnje.

"Ja sam javna ličnost, prema tome moraju me preferirati i muškarci i žene. I znaš što je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilirana. Ljudi se žele slikati, zagrliti, žele da potpišeš autogram, žele te dodirnuti, razgovarati s tobom... To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila što je moje zanimanje. Rekao sam joj: ''Hoćeš li da prekinem karijeru pa da budem trafikant, da jedemo paštetu umjesto lososa?'" rekao je Haris na Prvoj televiziji.

Haris i Melina zajedno imaju kćer Đinu, koja je majku otpratila na Instagramu, ali ju je kasnije i ponovo zapratila, i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

Pogledaji ovo Melina Džinović - 2 Celebrity Melina Džinović poslije skandaloznog razvoda napustila Srbiju, evo gdje je pobjegla da se udalji od znatiželjne javnosti

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Pogledajte atmosferu s velike fešte u domu Harisa Džinovića, naseljem se orio veliki hit: ''Hoće da mi kažu s kim to spavaš...''

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović - 1 Celebrity Haris Džinović opet opleo po bivšoj supruzi: ''Pitao sam je hoće li da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 2 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 +16 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 Celebrity Borna Sosa iznenadio objavom fotografije s djevojkom koju i dalje uspješno skriva od medija!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Juranović i Lana Miholjević - 8 Josip Juranović i Lana Miholjević - 7 Josip Juranović i Lana Miholjević - 6 Josip Juranović i Lana Miholjević - 5 +27 Josip Juranović i Lana Miholjević - 3 Celebrity Pogledajte snimku prvog plesa s vjenčanja našeg Vatrenog, već danas vraća se u kamp ostalim igračima i Daliću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene