Tajanstveni par

Borna Sosa iznenadio objavom fotografije s djevojkom koju i dalje uspješno skriva od medija!

Borna Sosa - 1 Borna Sosa - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 2 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 1 Borna Sosa s obitelji - 6 Djevojka i sestra Borne Sose Djevojka i sestra Borne Sose Borna Sosa s obitelji - 2 +10 Borna Sosa Galerija

Naš mladi reprezentativac Borna Sosa podijelio je rijetku fotografiju sa svojom djevojkom Ivonom Šimunović, zajedno su bili na svadbi ovog vikenda.

Naš nogometaš Borna Sosa podijelio je rijetku fotografiju sa svojom lijepom djevojkom Ivonom Šimunović.

Mladi par prisustvovao je jednoj svadbi ovog vikenda, a Borna je podijelio fotografiju iz svatovske kolone s Ivonom, mladenkom i još jednom djevojkom.

O Ivoni se ne zna puno i vješto krije detalje privatnog života, a jedan od rijetkih trenutaka kada nije uspjela pobjeći fotografima bila je utakmica Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je navijala za Bornu u društvu njegovih roditelja Gorana i Vesne, a fotografi su ih snimili i u trenucima kada je Hrvatska izgubila utakmicu i na njihovim licima jasno se vidi da im to nije najlakše palo.

Sosa ne voli odavati puno o svojem privatnom životu, no jednom prilikom je za medije ipak otkrio nešto više o svojoj djevojci.

"Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", kazao je Borna za Story te je tom prilikom otkrio i da je Ivona arhitektica.

Ivona na Instagramu ima zaključan profil, a Borna rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije.

Podsjetimo, Borna je trenutno na pripremama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Pogledaji ovo Ivona Šimunović Celebrity Lijepa djevojka Borne Sose ne voli se eksponirati, no fotografi su je ulovili na utakmici u društvu njegovih roditelja

Pogledaji ovo Borna Sosa Celebrity Pogledajte kako je mlađahni Borna Sosa šarmirao našu poznatu voditeljicu na turskom jeziku: ''Ti si tako lijepa, volim te''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Juranović i Lana Miholjević - 8 Josip Juranović i Lana Miholjević - 7 Josip Juranović i Lana Miholjević - 6 Josip Juranović i Lana Miholjević - 5 +27 Josip Juranović i Lana Miholjević - 3 Celebrity Pogledajte snimku prvog plesa s vjenčanja našeg Vatrenog, već danas vraća se u kamp ostalim igračima i Daliću!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Survivora 2024., Luka Rimac Finalisti Survivora 2024., Matea Galić Finalisti Survivora 2024., Dorian Ivanovski Finalisti Survivora 2024., Mihaela Pavlović +16 Dorian Ivanovski - 8 Celebrity Pogledajte drastične transformacije finalista Survivora nakon 90 dana izolacije, evo koliko su se promijenili od početka showa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene