samozatajna arhitektica

Lijepa djevojka Borne Sose ne voli se eksponirati, no fotografi su je ulovili na utakmici u društvu njegovih roditelja

Ivona Šimunović Ivona Šimunović Goran Stanzl/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Šimunović Djevojka i roditelji Borne Sose Ivona Šimunović Ivona Šimunović Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa - 9 Borna Sosa - 10 Borna Sosa - 6 +5 Borna Sosa - 5 Galerija

Djevojka Borne Sose Ivona Šimunović snimljena je na tribinama u društvu njegovih roditelja na utakmici Hrvatske i Argentine.

Nogometaš Borna Sosa u vezi je sa samozatajnom Ivonom Šimunović o kojoj se u javnosti ne zna puno.

No svejedno nije uspjela pobjeći fotografima na utakmici Hrvatske i Argentine, a ulovili su je na tribinama u društvu Borninih roditelja, oca Gorana i majke Vesne. Fotografi su ih snimili i u trenucima kada je Hrvatska izgubila utakmicu, a na njihovim licima jasno se vidi da im to nije najlakše palo.

Sosa ne voli odavati puno o svojem privatnom životu, no jednom prilikom je za medije ipak otkrio nešto više o svojoj djevojci.

"Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", kazao je Borna za Story te je tom prilikom otkrio i da je Ivona arhitektica.

Ivona na Instagramu ima zaključan profil, a Borna rijetko dijeli njihove zajedničke fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Borna Sosa (@superrman007)

Sosinu samozatajnu djevojku fotografi su snimili i na utakmici Hrvatske i Brazila, a tada je bila u društvu nogometaševe tete.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak - 3 Barbara Ljiljak - 1 +3 Barbara Ljiljak - 2 Celebrity Naša bivša misica uživala u društvu supruge Lea Messija, a pao je i lijepi selfi za uspomenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene