Ljepotice!

Naša bivša misica uživala u društvu supruge Lea Messija, a pao je i lijepi selfi za uspomenu

Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Privatni album 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak - 3 Barbara Ljiljak - 1 Barbara Ljiljak - 2 Barbara Ljiljak - 4 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) +0 Barbara Ljiljak i Antonella Roccuzzo Galerija

Barbara Ljiljak na Svjetskom nogometnom prvenstvu družila se sa suprugom Lea Messija, Antonellom Roccuzzo.

Bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak bodrila je naše Vatrene u polufinalnoj utakmici Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a na tribinama je uživala u lijepom društvu.

Pogledaj i ovo Barbara Ljiljak - 3 okupila poznate Hrvate Naša bivša misica u tajnosti priredila raskošnu proslavu koju nisu propustili ni Marko i Iris Livaja!

33-godišnja Barbara družila se sa suprugom Lea Messija, Antonellom Roccuzzo, a zajedno su snimile i selfi za uspomenu, dok su na sebi nosile navijačke trenirke i dresove.

Barbara je titulom Miss Universe Hrvatske okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, na koji ipak nije otišla jer je uoči puta slomila ruku. Organizatori su tada brzo kontaktirali s njezinom prvom pratiljom Almom Fabulić, koja također nije uspjela otići na natjecanje jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske, Mirta Kuštan.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe Naše. Nosila je revije na Tjednu mode u Milanu, bila je model za satove Hugo Boss, a prije tri godine u Monaku je snimila i kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Odradila je snimanje i za srpsko izdanje poznatog modnog časopisa Harper's Bazaar, na kojem je pozirala za naslovnicu, a na proljeće prošle godine objavila je da se povlači iz svijeta mode.

"Da, odlučila sam se povući iz modnog svijeta. Mislim da je to bila prava odluka i da svaki životni period nosi svoje. Smatram da sam na pravi način iskusila modeling i došlo je vrijeme da to poglavlje zatvorim. Nije bilo teško jer imam drugačiju viziju svoje budućnosti. U posljednje vrijeme u potpunosti sam posvećena dizajnu interijera te zaista uživam u tome", pojasnila je Barbara svoju odluku za DNEVNIK.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene