skupa su dvije godine

Naš reprezentativac Borna Sosa prvi put snimljen u društvu djevojke, koju je skrivao sve dosad i o njoj otkrio samo pokoji detalj

Borna Sosa s obitelji - 3 Borna Sosa s obitelji - 3 Goran Stanzl 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa s obitelji - 2 Borna Sosa s obitelji - 1 Borna Sosa s obitelji - 4 Borna Sosa s obitelji - 5 Borna Sosa s obitelji - 6 Borna Sosa s obitelji - 7 Borna Sosa s obitelji - 8 Borna Sosa - 1 Borna Sosa - 5 Borna Sosa - 6 +9 Borna Sosa - 7 Galerija

Borna Sosa svoje slobodno vrijeme u Dohi iskoristio je za druženje s obitelji i djevojkom Ivonom, koje su mu najveća podrška.

Naš Vatreni Borna Sosa priprema se za subotu, kad će u Katru Hrvatska zaigrati utakmicu protiv Maroka i boriti se za treće mjesto. 

Pogledaj i ovo Borna Ćorić Mladi, uspješni i spremni za brak! Donosimo listu najpoželjnijih domaćih neženja nove generacije koji su zatrpani ljubavnim i bračnim ponudama!

Borna je svoje slobodno vrijeme od treninga odlučio iskoristiti za opušteno druženje s obitelji i djevojkom Ivonom Šimunović, pa ih je odveo u šetnju po starom gradu Souq Waqifu.

Obitelj se činila dobro raspoloženom, a vrijeme su iskoristili i za zajedničko fotografiranje. 

Inače, Ivona je samozatajna djevojka koju ne viđamo često u javnosti, no ovih dana svojeg je dečka Bornu bodrila s tribina u Katru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

Sosa ne voli odavati puno o svojem privatnom životu, no jednom prilikom za medije je ipak otkrio nešto više o svojoj djevojci.

"Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", kazao je Borna za Story te je tom prilikom otkrio i da je Ivona arhitektica.

Prisjetimo se, Hrvatska je u utorak izgubila utakmicu protiv Argentine 3:0, a ove subote borit će se za broncu.  

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 7 In Magazin: Kasandra - 6 In Magazin: Kasandra - 5 +3 In Magazin: Kasandra - 4 Zanimljivosti Bila je jedna od najvećih zvijezda domaće dance-scene 90-ih, a nitko nije znao ni da je preminula

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene