Tužna sudbina

Bila je jedna od najvećih zvijezda domaće dance-scene 90-ih, a nitko nije znao ni da je preminula

Davorka Ručević Kasandra Davorka Ručević Kasandra Siniša Hančić/Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Ručević Kasandra In Magazin: Kasandra - 7 In Magazin: Kasandra - 6 In Magazin: Kasandra - 5 In Magazin: Kasandra - 4 In Magazin: Kasandra - 3 In Magazin: Kasandra - 2 +0 In Magazin: Kasandra - 1 Galerija

Davorka Ručević Kasandra preminula je u prosincu prošle godine, a vijest o njezinoj smrti bila je objavljena tek nekoliko dana kasnije.

Godina dana prošla je od tužne smrti naše legendarne pjevačice i dance-zvijezde Davorke Ručević Kasandre, koja je preminula u 55. godini, nakon što se čak 13 godina skrivala od javnosti.

Kasandra se proslavila 90-ih pjesmama "Nisi ti jedini na svijetu", "I've got a feelin'" i obradom pjesme "Sladoled" Jasenka Houre, a upravo se spot za pjesmu "I've got a feelin'" smatrao dotad najskupljim spotom u hrvatskoj glazbenoj produkciji.

Vijest o njezinoj smrti za DNEVNIK.hr prije godinu dana potvrdio je glazbeni menadžer Zoran Škugor, a da je preminula, objavljena je tek nekoliko dana nakon smrti i nitko nije znao što se dogodilo.

Rekao je da je u ponedjeljak tijekom dana čuo tužnu vijest te ju je pokušao kontaktirati na telefon preko kojeg su se i ranije čuli, no nitko se nije javio.

"Dobio sam od prijatelja obavijest o smrti osobe koja je preminula 3. prosinca ove godine, a sudeći po informacijama, to je ona. Zaista mi je žao", rekao nam je. Dodao je kako je istina da su planirali njezinu povratničku turneju, no zbog njezine bolesti nisu je realizirali.

Njezina majka Darinka Gazibara rekla je kako je pjevačica otišla mirno, u snu.

"Navečer smo se pozdravile, nakon toga je ona otišla u svoj stan", izjavila je za Jutarnji list.

Kasandra se nakon velikog uspjeha povukla sa scene, a kasnije se saznalo da je bolovala od endometrioze, zbog čega nije mogla nastaviti karijeru. Ipak, u intervjuu za 24sata u siječnju 2020. godine ispričala je i kako je sa scene otišla jer nije htjela pošto-poto biti u javnosti i privlačiti pozornost.

"Imala sam endometriozu, nisam mogla hodati, ni dogovoriti kavu s frendicom", rekla je onda.

Živjela je mirnim životom, a prije nekoliko godina je otkrila da je imala izvanmateričnu trudnoću te izgubila voljenog muškarca čiji identitet nije objavila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Potpuno gola Nives Celzijus novom fotkom nadmašila samu sebe: "Ajme, majko sveta!"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Hiba Abouk - 9 Hiba Abouk - 1 Hiba Abouk - 2 Hiba Abouk - 3 +14 Hiba Abouk - 4 Celebrity Supruga zvijezde marokanske reprezentacije jedna je od najljepših glumica svijeta, a poznata je i hrvatskoj publici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene