Oduvijek s loptom u ruci!

Znate li tko je neodoljivi dječak s fotografije? Danas je naš uspješni nogometaš, a ima tek 26 godina!

Borna Sosa - 2 Borna Sosa - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 1 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 1 Borna Sosa s obitelji - 3 +17 Borna Sosa s obitelji - 4 Galerija

Nogometni klub Ajax čestitao je našem nogometašu rođendan uz fotografiju iz djetinjstva, znate li o kome se radi?

Hrvatski nogometaš i igrač Ajaxa Borna Sosa proslavio je 26. rođendan, a tim povodom upravo njegov klub podijelio je i njegovu rijetku fotografiju iz djetinjstva.

Omotan u zimsku jaknu i kapu u rukama je držao nogometnu loptu koja je bila skoro veća od njega, a članovi kluba u opisu su mu na hrvatskom napisali: ''Sretan rođendan, Borna Sosa!''.

U komentarima su mu svi nastavili čestitati, a on sam još se nije oglasio već je na svoj rođendan pratio utakmicu kluba s tribina te to objavio na Instagram priču.

Inače, atraktivni hrvatski nogometaš u vezi je s arhitekticom Ivonom Šimunić o kojoj se ne zna gotovo ništa.

Sosa ne voli odavati puno o svojem privatnom životu, no jednom prilikom je za medije ipak otkrio nešto više o svojoj djevojci.

"Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", kazao je Borna za Story te je tom prilikom otkrio i da je Ivona arhitektica.

Fotografije iz njihovog rijetkog zajedničkog izlaska pogledajte OVDJE.

Ivona na Instagramu ima zaključan profil, a Borna rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević +18 Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski Zanimljivosti Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Zoran Milanović i Tihomir Orešković, 2016. godina Tihomir Orešković, 2016. godina Sanja, Ella i Tihomir Orešković +16 Tihomir Orešković i Sanja Dujmović Orešković Nekad i sad Ovako je naš bivši premijer izgledao kad je započeo njegov mandat, a posljednji put kad se pojavio u javnosti bio je neprepoznatljiv!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene