Rijetko ih viđamo

Borna Sosa snimljen sa svojom samozatajnom djevojkom, ne vole odavati puno o svojem privatnom životu, ali fotografe nisu mogli izbjeći

Borna Sosa Borna Sosa Sanjin Strukic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 1 Djevojka i sestra Borne Sose Djevojka i sestra Borne Sose Borna Sosa s obitelji - 6 Borna Sosa s obitelji - 8 Borna Sosa s obitelji - 5 +16 Borna Sosa s obitelji - 4 Galerija

Borna Sosa i Ivona Šimunović snimljeni su u rijetkoj zajedničkoj šetnji Zagrebom.

Naš nogometaš Borna Sosa viđen je u rijetkom izlasku u javnost i to u društvu svoje lijepe djevojke Ivone Šimunović s kojom je prošetao zagrebačkom špicom.

Naš reprezentativac nosio je bež hlače i tamnu kožnu jaknu, dok je samozatajana Ivona obukla svjetlije traperice i crni kaput, a oboje su poglede sakrili iza sunčanih naočala.

O Ivoni se ne zna puno i vješto krije detalje privatnog života, a jedan od rijetkih trenutaka kada nije uspjela pobjeći fotografima bila je utakmica Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru. Tamo je navijala za Bornu u društvu njegovih roditelja Gorana i Vesne, a fotografi su ih snimili i u trenucima kada je Hrvatska izgubila utakmicu i na njihovim licima jasno se vidi da im to nije najlakše palo.

Sosa ne voli odavati puno o svojem privatnom životu, no jednom prilikom je za medije ipak otkrio nešto više o svojoj djevojci.

"Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dvije godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcioniramo super. Posebno mi se sviđa kod nje - samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli", kazao je Borna za Story te je tom prilikom otkrio i da je Ivona arhitektica.

Ivona na Instagramu ima zaključan profil, a Borna rijetko dijeli njihove zajedničke fotke.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +26 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 2 Celebrity Severina izvela potez o kojem svi pričaju, objavila je i video, a javila joj se čak i mama naše poznate ljepotice: "Usprkos svemu što si prošla i dalje voliš ljude"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene