ima važnu ulogu na euru

Našeg bivšeg Vatrenog danas ćete jedva prepoznati, no unatoč teškoj borbi koju je prošao ne odustaje od onog što najviše voli

Ivan Klasnić - 7 Ivan Klasnić - 7 Sime Zelic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 4 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 6 Ivan Klasnić - 5 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić Ivan Klasnić +14 Ivan Klasnić Galerija

Ivan Klasnić nekad je bio jedan od najpoznatijih hrvatskih nogometaša, a 2017. godine dogodio mu se obrat zbog kojeg je danas zahvalan što je živ.

Ivan Klasnić naš je bivši nogometni reprezentativac kojeg je danas teško prepoznati.

Pogledaji ovo Klasnić i Kustić Nogomet Ivan Klasnić imat će posebnu ulogu za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Uoči Europskog nogometnog prvenstva odradio je snimanje s obzirom na posebnu ulogu koja mu je dodijeljena, onu ambasadora hrvatske reprezentacije na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a njegove najnovije fotografije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17)

Klasnić je morao prekinuti karijeru 2013. godine zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Ivan je tri puta bio na transplantaciji bubrega, a prije dvije godine dobio je sudsku bitku protiv liječnika Werdera, kojeg je tužio jer nisu prepoznali njegove probleme s bubrezima, koji su se pojavili dok je igrao za njemački klub.

Da su na vrijeme reagirali, vjerojatno bi izbjegao zdravstvene komplikacije koje su uslijedile.

U prosincu prošle godine dao je intervju za Dnevnik Nove TV u kojoj je objasnio neke od tegoba kroz koje je prošao. 

''Osjećam se odlično zdrav sam i to je najbitnije. Kosa je otpala, imao sam neki virus, nema veze s bubregom, cijelo tijelo nema više kose, ali polako se vraća'', objasnio je Ivan tada. 

Zbog svih tegoba kroz koje je prošao Ivan se dosta promijenio, a već je nekoliko puta istaknuo da se 17.10. 2017. godine, na dan presađivanja bubrega, ponovno rodio.

Klasnić vješto skriva svoj privatni život, no poznato je da je prije tri godine dobio kćer s partnericom za koju javnost ne zna ni kako se zove, a iz braka s Njemicom Patricijom ima još kćer Fabienne Coleen. Ivan i Patricia rastali su se 2012. nakon osam godina braka.

Unatoč bolesti, Klasnić od velike ljubavi nije odustao pa tako našu reprezentaciju i dalje vjerno prati. 

Pogledaji ovo Josip Juranović i Lana Miholjević - 4 Celebrity Pogledajte snimku prvog plesa s vjenčanja našeg Vatrenog, već danas vraća se u kamp ostalim igračima i Daliću!

Pogledaji ovo Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Celebrity Bivši hrvatski reprezentativac poslije svih životnih nedaća napokon ima razloga za slavlje

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity ON JE PRAVA INSPIRACIJA Ivan Klasnić proslavio 37. rođendan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna na Instagramu - 2 Baby Lasagna na Instagramu - 1 Baby Lasagna na Instagramu - 3 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna - 5 Celebrity Lasagna objavio video koji je sve nasmijao do suza, ovako se njegov bubnjar snašao za parking u Zagrebu!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 5 Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 4 Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 3 Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 1 +29 Daria Lorenci Flatz - 2 Celebrity Zvijezda omiljenih Kumova u zagrljaju samozatajnog supruga otkrila da imaju razlog za veselje: ''Iza nas je 16 zajedničkih godina...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene