Čestitamo!

Bivši hrvatski reprezentativac poslije svih životnih nedaća napokon ima razloga za slavlje

Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Ivan Klasnić (Foto: Instagram) +0 Ivan Klasnić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Klasnić dobio je drugo dijete, još jednu djevojčicu.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić dobio je drugo dijete, djevojčicu čije ime još nije poznato, kao što nije otkrio ni ime majke, ali sretnu je vijest potvrdio za Story.

39-godišnji Ivan u vezi je nepoznatom ženom i zajedno žive u Hamburgu. Iza njega je brak s Njemicom Patricijom, s kojom je dobio kćer Fabienne Coleen. Ivan i Patricia rastali su se 2012. nakon 8 godina braka.

Ivana su prije nekog vremena pogodili zdrastveni problemi zbog kojih se morao nekoliko puta podvrgnuti transplantaciji bubrega, a u najtežim trenucima obitelj mu je bila najveća podrška. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Klasnic (@ivanklasnic17) on

"Moram se, na kraju krajeva, boriti za svoju kćer i svoju familiju koja je sigurno još tu. Ali i moja pozitivnost, to što vjerujem u Boga i najviše da živim pozitivno, da gledam naprijed i da ne vidim negativno", izjavio je Ivan prije nekoliko godina za IN magazin.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) +6 Rita Ora (Foto: Profimedia) Celebrity Obline izvirivale na sve strane: Pjevačici mikro haljinica dubokog dekoltea zadala probleme

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene