Tako se to radi

Severina u topiću priredila feštu za pamćenje, nakratko je zaboravila na bitku koju posljednjih tjedana vodi

Severina Severina Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina Severina Severina Severina Severina Severina +20 Severina - 4 Galerija

Severina je na jednom privatnom koncertu u Zagrebu pokazala goli trbuh dok je na pozornici izvodila svoje najveće hitove i priredila noć za pamćenje.

Severina je održala još jedan koncert koji će njezini obožavatelji dugo pamtiti, i to na jednom privatnom događanju u Zagrebu gdje je atmosferu dovela do usijanja.

51-godišnja Severina na pozornici se pojavila u širokim hlačama i jakni, ispod koje je nosila samo topić i tako pokazala goli trbuh.

Severina je ovih dana na Instagramu pozvala pratitelje na Ženski marš 8. ožujka i napisala da opet obilazi sudove.

"Inače, ja po starom. U mene isto s*anje, mislim stanje… Ovih dana opet malo obilaženje sudova, malo institucija koje bi trebale štititi dijete i mene… Trebale… Sve isto kao i posljednjih 11 godina. Nove prijave, više ih ne brojim, tisućiti put odgovaraj na jedna te ista pitanja. Ono kad moraš biti fina i koncentrirana, ostaviti dojam... Ono kad zlostavljač nastavlja zlostavljati preko institucija. I opet nikome ništa. Stisni zube i izdrži. A što ima kod vas? Kako je?" napisala je pjevačica.

Još je jednom sve pozvala i na Noćni marš za Dan žena.

"U Zagrebu se vidimo u 18:00 na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a povorka prema parku Zrinjevac kreće u 18:30. U Splitu je početak marša u 18:00 na Trgu Gaje Bulata, ispred HNK-a Split. U Rijeci je okupljanje ispred hotela Continental u 18:00 i ide se sve do Jadranskog trga. U Osijeku je okupljanje u 18:30 na Trgu Ante Starčevića", dodala je.

Podsjetimo, Severina je početkom godine prolazila kroz težak period, nakon što je Vrhovni sud vratio skrbništvo nad njezinim sinom njegovu ocu Milanu Popoviću.

No u veljači je dočekala sretne vijesti, kada je splitski Županijski sud na sjednici ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dječaka dužni roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Julianna Margulies Julianna Margulies i Keith Lieberthal Julianna Margulies - 7 Julianna Margulies - 6 +6 Julianna Margulies - 8 Nekad i sad Pamtimo je kao medicinsku sestru koja je u hit-seriji osvojila i našeg Gorana Višnjića, a evo kako izgleda 30 godina kasnije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene