Je li ovo uopće haljina?

Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 1 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 1 +22 Rita Ora i Taika Waititi - 10 Galerija

Rita Ora odabrala je u potpunosti prozirnu haljinu za dolazak na zabavu uoči dodjele Zlatnih globusa, a društvo joj je pravio suprug Taika Waititi.

Pjevačica Rita Ora malo toga je ostavila mašti u izlasku sa svojim suprugom Taikom Waititijem, odnosno na zabavi koja je održana uoči ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa u Zapadnom Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 Wow! Rita Ora nikad nije bolje izgledala, a svu pažnju ukrali su njeni nevjerojatni trbušni mišići u ovoj mini kombinaciji!

32-godišnja Rita pojavila se u prozirnoj čipkastoj haljini bez grudnjaka, dok su joj se crne gaćice jasno vidjele. U takvom je izdanju dobro raspoložena pozirala fotografima koji su je tamo dočekali i činilo se kao da joj godi njihova pažnja, pa im je pozirala u različitim pozama.

47-godišnji Taika pratio ju je u stopu, noseći baršunasti crni blejzer preko tamnosive košulje na kopčanje i hlača iste boje. Pokazao je i novi imidž nakon što je odlučio promijeniti svoju prepoznatljivu frizuru.

Rita i Taika upoznali su se 2018. godine, a glasine o njihovoj vezi pojavile su se tek tri godine kasnije. Vjenčali su se u kolovozu prošle godine, a njima blizak izvor otkrio je kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i vrlo posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja", izjavio je izvor za The Sun.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +25 Maja Šuput - 3 Celebrity Dekolte Maje Šuput otkrio malo previše, a evo kakve su reakcije na seksi crveni kombinezon koji je obukla za večeru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene