Hrabra odluka!

Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

Rita Ora - 6 Rita Ora - 6 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 10 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Rita Ora i Taika Waititi - 7 Rita Ora i Taika Waititi - 5 +20 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Galerija

Rita Ora pokazala je hrabrost u odjevnoj kombinaciji od obične mreže, a isklesani trbušni mišići došli su do izražaja.

Pjevačica Rita Ora voli privlačiti pozornost na sebe i svoje utrenirano tijelo, a isto je učinila i ovog puta na jednoj rođendanskoj proslavi u Londonu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Paparazzi su pjevačicu dočekali ispred restorana, a Rita je imala i što pokazati kad je izašla iz automobila.

Prekrivena samo mrežom, prošetala je do ulaza i pozirala za paparazze, a ispod ''haljine'' imala je samo tange.

U rukama je nosila crnu bundu, a na rukama i oko vrata imala je crno-zlatni nakit koji je dodatno podigao ovu odjevnu kombinaciju.

Mreža se protezala do glave pa se doimalo da Rita ima i kapuljaču, a pri ulasku u restoran paparazzima je namjerno istaknula savršenu guzu dok su se njezini isklesani trbušni mišići također nazirali ispod mreže.

Rita nikad bolje nije izgledala, a čini se da je za to pomalo zaslužan i njen novi suprug Taika Waititi za kojeg se udala u kolovozu ove godine.

Par je u vezi bio od ožujka 2021. godine, a izvor je otkrio kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja", kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio, u kojem radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojim je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kuleš - 1 Mia Kuleš - 3 Mia Kuleš - 2 Ivo Štrkljević - 3 +32 Ivo Štrkljević - 1 Celebrity Evo kako su Mia i Ivo komentirali ljubomoru Maje Šuput, a imali su nešto poručiti i njezinu zlatnom gumbu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 1 +0 Ksenija Pajčin - 3 Celebrity Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene