Zablistala je!

Mineinu fantastičnu figuru nije potrebno posebno isticati, a za ovaj osmijeh na licu zaslužan je naš pjevač koji joj je pravio društvo!

Renata Končić Minea i Robert Mareković - 2 Renata Končić Minea i Robert Mareković - 2 Matija Habljak/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea i Robert Mareković - 3 Renata Končić Minea i Robert Mareković - 2 Renata Končić Minea i Robert Mareković - 1 Renata Končić Minea In Magazin: Minea i Alen Bičević - 4 In Magazin: Minea i Alen Bičević - 3 In Magazin: Minea i Alen Bičević - 2 Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 +20 Renata Končić Minea - 4 Galerija

Renata Končić Minea uživala je u društvu našeg pjevača na predstavljanju knjige, a svi su gledali u njene brutalne noge.

U zagrebačkom klubu Sax! u srijedu navečer održana je promocija pete knjige spisateljice, kolumnistice, komičarke, imitatorice Marijane Perinić koja je okupila mnoštvo poznatih lica.

Među okupljenima posebno se istaknula naša voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea koja se za ovu prigodu sredila poput neke djevojke. Crna mini haljina istaknula je njene vitke noge i figuru, a osmijeh s lica naša Minea nije skidala.

Uživala je i u dobrom društvu, fotografi su je uhvatili s našim pjevačem i frontmenom grupe Swingers Robertom Marekovićem.

Iza Minee je naporno razdoblje snimanja naše emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'', a nakon završetka i pobjede Alena Bičevića, lijepa pjevačica objavila je i sretne vijesti.

Ona i Alen objavili su duet "Daj mi jedan dan'' koji je publika zavoljela već na prvo slušanje.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, Ksenija Kardum, Marija Miholjek, Ema Branica i Barbara Štrbac Celebrity Predivna Minea odlično se zabavljala u društvu još ljepših kolegica: ''Ženske snage Nove TV!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković - 3 Maja Cvjetković - 2 Maja Cvjetković - 6 Maja Cvjetković - 4 +25 Maja Cvjetković Celebrity Bivša hrvatska misica rastaje se od 20 godina starijeg poduzetnika? Evo što je nedavno govorila o njihovoj ljubavi: ''Pa ne znam koja je tajna...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 2 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll se prvi put prošetala Berlinom uoči Eura, u uskom topiću pokazala je nikad veći dekolte!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene