"Pa što ste čekali ovoliko?!"

Minea i pobjednik našeg hit-showa snimili su duet, poslušajte njihov ljetni hit: ''Bio sam njezin fan, a sada..."

Minea i Alen Bičević Minea i Alen Bičević PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea i Alen Bičević Minea - 3 Minea - 2 Minea - 1 Minea i Alen Bičević - 2 Minea i Alen Bičević - 1 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 1 Marko Grubnić i Minea - 4 +19 Renata Končić Minea, TLZP Galerija

Alen Bičević i Minea snimili su zajednički hit "Daj mi jedan dan", koji će publika zasigurno zavoljeti na prvo slušanje.

"Narode, imate hit!", "Pa što ste čekali ovoliko?!", "Vi ste jedna duša u dva predivna tijela", samo su neki od komentara koji pljušte sa svih strana nakon što su grupa Joy i Minea objavili zajednički hit-singl "Daj mi jedan dan" dokazanih autora Denisa Dumančića i Faye, koji ne pišu perom, već srcem.

Dugo se na domaćoj estradi nije dogodio tako prirodan spoj dvaju izvođača koji emitiraju toliku količinu pozitivne energije pretočene u ovu veselu pjesmu koja će razvući osmijeh i najvećim mrgudima. A sve je počelo u popularnom showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je Minea bila članica žirija, a pjevač grupe Joy Alen Bičević briljirao u natjecateljskoj ulozi te na kraju i pobijedio.

To dvoje nepopravljivih pozitivaca prepoznalo se i iz zajedničkih druženja nastala je ideja o duetu. Znali su samo da žele razigranu pjesmu koja će ljudima donijeti veselje, a za sve ostalo pobrinuli su se Denis i Fayo, s kojima Joy već godinama uspješno surađuje.

Aranžmanski je pjesmu uokvirio Vedran Baotić, dok joj je vizualni život udahnuo redatelj Tomislav Pović, koji je pri osmišljavanju spota za bend i Mineu imao samo jednu uputu - budite svoji!

Na snimanju nije nedostajalo smijeha, zezancije i prepričavanja zgoda iz dugogodišnjih karijera tih sjajnih glazbenika i vrhunskih zabavljača po čijim slobodnim terminima mladenci planiraju svadbe.

"Kad se spojite s Alenom Bičevićem, dogodi se totalno ludilo! Tako je bilo i na snimanju pjesme i spota 'Daj mi jedan dan', nekad se dvije energije povežu i nastane totalna pozitiva. Posebno sam uzbuđena zbog ovog dueta i suradnje s grupom Joy, jako me vesele svi ti naši zajednički trenuci. Ovo je jedna od onih pjesama s kojom ne možete pogriješiti jer ste sigurni da su sve kockice sjele na svoje mjesto. Alena sam toliko zavoljela da se veselim svakom našem druženju, zajedničkom nastupu i svemu što nas još čeka..." ne krije oduševljenje novom glazbenom suradnjom Minea, a ni Alen nije štedio na komplimentima za svoju kolegicu.

"Biti Minein fan od mladih dana, a sada imati priliku snimiti zajedničku pjesmu, upoznati je, smijati se s njom i zabavljati... to je stvarno ostvarenje sna. Dobili smo pravu pjesmu kao stvorenu za nas dvoje, pritom se sprijateljili, gdje ćeš bolje", kaže.

I pred grupom Joy i pred Mineom je dugo toplo, ali prije svega radno ljeto tijekom kojeg će svirati diljem Hrvatske, a posvetit će se i promociji najnovije zajedničke pjesme.

"Daj mi jedan dan" naći će se na novom studijskom albumu grupe Joy na kojemu vrijedno rade, nasljedniku odlično prihvaćenog albuma "Ne postoji grad" objavljenog 2019. godine u izdanju Croatia Recordsa, a Minea će svoju publiku uskoro iznenaditi i novim samostalnim singlom.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 1 Celebrity Minea očarala sva u bijelom: ''Bože, koja ljepota, pahuljo naljepša!''

Pogledaji ovo Mario Roth, TLZP Zanimljivosti Mario Roth ne može prestati gledati jedan nastup iz našeg hit-showa: "Neki dan premotavao sam jedno četiri puta"

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 1 Celebrity Emotivna Minea javno se oprostila od ekipe iz snova: ''Na ovom putovanju bilo je i suza i smijeha, ali najviše ljubavi!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić, Petra Kraljev i Mirna Mihelčić Nika Barišić Petra Kraljev +25 Domagoj Ivanković, Nika Barišić i Petra Kraljev Celebrity Glumica iz "Kumova" u vjenčanici slavila s ekipom iz serije, pogledajte kako su se i ostali dotjerali za ovu posebnu prigodu!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 +19 Jovana Joksimović Celebrity Krasi je titula jedne od najljepših voditeljica u regiji i žene bez dlake na jeziku, a muž joj je velika glazbena zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene