Transformacija koju će pamtiti

Mario Roth ne može prestati gledati jedan nastup iz našeg hit-showa: "Neki dan premotavao sam jedno četiri puta"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth, TLZP Goran Navojec i Minea, TLZP Enis Bešlagić, TLZP Minea, TLZP Mario Roth i Enis Bešlagić, TLZP Slavlje Hajduka u Kranjčevićevoj Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP +4 Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Galerija

Članovi žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u finalu su otkrili po čemu će pamtiti ovu sezonu.

Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" bila je idealna prilika za osvrt na najbolje trenutke iz cijele osme sezone.

Članovi žirija otkrili su kako će oni pamtiti ovu sezonu.

"Mislim da smo osjetili jednostavnost, ljubav i svi skupa smo bili kao jedan ansambl. Iako je neki komentar bio možda malo oštriji, to nije bilo zlonamjerno, već je služilo da bude zabavno", rekao je Goran Navojec.

"Ja kad bih počela nabrajati trebala bi nam još jedna emisija. Ne bih izdvajala ništa posebno. Nadam se da nema nikakvih zamjerki i da ste uživali u ovom putovanju. Ja moram priznati da sam ponešto naučila od vas i hvala vam na tome", kratka je bila Minea.

"Meni je ostao u pamćenju moj duet s Tomom u pamćenju, tu sam ja propjevao kako treba. Imam prijedlog za novu sezonu, da svi oni ostanu isti i da nastavimo tako", poručio je Enis Bešlagić, koji je u prvoj emisiji showa s Tomislavom Marićem zapjevao hit Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu".

"Ja bih htio samo izdvojiti jedan nastup koji sam premotavao nekidan jedno četiri puta i toliko sam se smijao da su mi suze išle, a to je Faris kao Rafaela Carra. Definitivno jedan od nastupa koji ću i za nekoliko godina premotavati i gledati. I, naravno, bila mi je iznimna čast dijeliti ovu pozornicu s našim dragim voditeljima", zaključio je Mario Roth.

Pogledaji ovo Mario Roth Celebrity Mario Roth ispričao koja ga je to naša diva poljubila na svom nastupu: ''Ja se nisam htio kupat!''

Pogledaji ovo Mario Roth i Marija Kolb kao Sia, TLZP Celebrity Mario Roth pokazao kakav je šarmer i izazvao ovacije: "Meni je jako žao što ne vidim tvoje lijepe oči"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene