Opa!

Mario Roth pokazao kakav je šarmer i izazvao ovacije: "Meni je jako žao što ne vidim tvoje lijepe oči"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Sia, TLZP Marija Kolb kao Sia, TLZP Minea i Marija Kolb kao Sia, TLZP Marija Kolb kao Sia, TLZP Mario Roth i Marija Kolb kao Sia, TLZP Mario Roth i Marija Kolb kao Sia, TLZP Marija Kolb kao Sia, TLZP - 1 Marija Kolb kao Sia, TLZP - 2 +27 Marija Kolb kao Sia, TLZP - 3 Galerija

Marija Kolb se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Siu.

Nakon što je oduševila kao Aki Rahimovski i Parni Valjak, glumica Marija Kolb u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala se u australsku glazbenu zvijezdu Siu.

"Spremna sam da budem nezaustavljiva", najavila je prije nastupa.

"Imam krizne situacije, kad mi je teško, kad ne mogu ustat iz kreveta i čini mi se da je ohrabrujuće da ljudi koji se nose s raznim situacijama u životu znaju da nas ima još", rekla je tijekom priprema.

Marija je izvela je hit "Unstoppable", a žiri se pred kraj njenog nastupa ustao i zapljeskao joj.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 3 Celebrity Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

"Mogu ti samo čestitati i reći fantastično. Ovo je bilo nevjerojatno, pokazala si svoje raspone, promijenila si totalno glas", pohvalio ju je Goran Navojec.

"Mare, ovo je bilo po meni tvoje najbolje izdanje u ovome showu do sada, stvarno je", rekla je Minea, pa se još jednom ustala i zapljeskala Mariji, koja je zbog šiški preko očiju nije mogla vidjeti.

"Toliko si me dirnula. Vidjeli smo jednu Mariju koju dosad nismo vidjeli, čuli smo Mariju koju dosad nismo čuli, ja ne znam gdje si ti to dosad skrivala, ali ovo je tvojih par minuta i super si ih iskoristila i svaka ti čast na tome", zaključila je Minea.

"Iako ti je lijepo u mraku, meni je jako žao što ne vidim tvoje lijepe oči, da imamo taj eye contact", započeo je Mario Roth, a onda se zaorili usklici iz publike.

Pogledaji ovo Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 24 Celebrity Naš miljenik žena sam je sebe poljubio u čelo, no nije stao samo na tome, a ovakve prizore teško je zamisliti i u najluđim snovima!

"Oči su ogledalo duše, a Marija je jedna velika duša. Marija, šokirala si me, ja ne mogu vjerovati da si ti bila 99,9 posto ista vokalno kao Sia", poručio joj je Mario.

"Ja Siu znam. Mi smo se vidjeli, družili, upoznali, mi smo nju čak i opjevali, ona dolazi često u Tešanj i zato ide: 'Iznad Tešnja sunce sija'", našalio se Enis Bešlagić.

"Ja znam koliko Marija ima talenata, ali ovdje nas je sve zaista fascinirala. Pokazala je da samo dok stojiš i pjevaš možeš stvoriti fenomenalnu atmosferu i svaka čast", zaključio je i Enis.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 6 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

Marija se na kraju zahvalila i plesačici Andrei, koju su pohvalili i članovi žirija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Žukova Rubert Murdoch i Elena Žukova - 5 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 8 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 7 +27 Rubert Murdoch i Elena Žukova - 6 Celebrity Moćni milijarder za prsten šeste zaručnice itekako se isprsio, rusku znanstvenicu bilo je teško zadiviti dijamantom manjim od ovog!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 1 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 2 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 3 Dragana Mirković i Boban Rajović u Areni Zagreb - 4 +19 Dragana Mirković i Ivan Zak u Areni Zagreb - 1 Celebrity Dragana Mirković prvu večer u Zagreb dovela čak dva gosta, s jednim je nedavno objavila i duet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene