"ovo je bilo teško"

Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Minea i Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Mario Roth, Enis Bešlagić i Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Tata Marije Kolb, TLZP Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP +17 Mario Roth i Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP Galerija

Marija Kolb se u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Parni valjak.

Glumica Marija Kolb je u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imala zadatak transformirati se u Parni valjak, točnije u legendarnog i neprežaljenog Akija Rahimovskog.

"Bend mojeg odrastanja, djetinjstva, to jest tinejdžerskih dana također. Mama ih je jako voljela i slušala, mnoge me jako lijepe emocije vežu uz Parni valjak. Moja pobjedica će biti ako uspijem nekog dotaknut, ako uspijem sebe dotaknut i probudit nešto u sebi i zaista ću pokušati taj nastup sebi mentalno u glavi posvetiti Akiju. Nadam se da će me odozgora pomaziti i odobriti sve što samnapravila", rekla je Marija prije nastupa.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 3 Celebrity Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

Izvela je veliki hit Parnog valjka "Sve još miriše na nju", a pjesma je ponijela sve u studiju, posebno Bešlagića i Rotha, koji su se zagrlili i pjevali s njom.

"Na prvu pomisao kad sam shvatila koju ćeš pjesmu pjevati, ustvari da je Aki u igri, mislila sam da će ovo biti puno teže. Međutim, sva ova lijepa energija koja je kod nas u studiju je dovela do toga da je baš lijepo", započela je Minea.

"Meni je, moram priznati, bilo malo teško", prekinula ju je Marija.

"Pa i za očekivati je da ti je teško, jer sama pomisao da Aki više nije među nama je nešto što je tužno i teško, ali ti si iznijela ovo na tako jedan lijepi, topli i slatki način, da nema mjesta za tugu", nastavila je Minea, no Marija se tada rasplaka.

Pogledaji ovo Marija Kolb kao Mario Roth, TLZP - 24 Celebrity Naš miljenik žena sam je sebe poljubio u čelo, no nije stao samo na tome, a ovakve prizore teško je zamisliti i u najluđim snovima!

"Mare, jesi dobro?" pitao ju je Mario Roth, pa se popeo na pozornicu i čvrsto je zagrlio.

"Kod nas u studiju je vrtlog emocija, iz emisije u emisiju proživljavamo svi nešto novo i drugačije. Ovo je glazba na kojoj sam ja odrasla i slušala zaista sa srcem, i hvala ti što si ovo izvela na ovako lijep i dostojanstven način", zaključila je Minea.

"Mare, ja ne želim vidjeti suze u tvojim očima iz razloga jer Aki pripada izvođačima koje je jako teško glasovno imitirati i napravit jednu sjajnu transformaciju. Ti si na momente zvučala kao Aki i bila si dostojanstvena u toj svojoj imitaciji, zato nema razloga za ove suze. Ja znam koliko je ovo teško, pogotovo za jednu ženu. Bila si fenomenalna", rekao je Mario Roth, pa je otkrio i da je među publikom u studiju i Marijin tata, kojeg su zatim snimile kamere.

Pogledaji ovo Marija Kolb - 6 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

"Teško je napraviti tu transformaciju, ali što se tiče emocije ti bi sigurno dobila 12 bodova, no moramo pogledati i ostale kandidate", komentirao je Enis Bešlagić.

"Najupečatljiviji dio ovog nastupa je što je bio vrlo emotivan, dirljiv, ti si briljantno gospodarila s tim, makar sam ja osjetio da si imala emotivni okršaj sama sa sobom, to je dirnulo i nas i publiku, a nadam se i naše gledatelje pred malim ekranima", poručio je Goran Navojec.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Alen Bičević kao Ava Max, TLZP +25 Alen Bičević kao Ava Max, TLZP Celebrity Pogledajte kome je Mario Roth pred cijelom Hrvatskom poručio: "Dečko, ti nisi normalan!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 1 +26 Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP - 2 Celebrity Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene