očarala pojavom!

Krasi je titula jedne od najljepših voditeljica u regiji i žene bez dlake na jeziku, a muž joj je velika glazbena zvijezda!

Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 1 M.M./ATA images/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović Jovana Joksimović Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 5 +19 Željko i Jovana Joksimović Galerija

Jovanu Joksimović snimili su fotografi u elegantnim tigrastim hlačama i topu, a svojom je ljepotom privukla mnoge poglede.

Predstavljanje nove kolekcije dizajnerice Marije Tarlać inspirirane Amalfijskom obalom i stilom la dolce vita održano je u Beogradu.

Fotografi su na događaju snimili i poznatu srpsku voditeljicu Jovanu Joksimović, ujedno i suprugu pjevača Željka Joksimovića.

Jovana se pojavila u elegantnom seksi izdanju, noseći komplet tigrastog uzorka preko kojeg je ogrnula crni sako. Sve to je upotpunila sunčanim naočalama i nakitom.

Jovanin outfit mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Jovana inače nema nikakav problem pokazati sebe u prirodnom izdanju bez trunke šminke, a takve njezine fotografije pogledajte OVDJE

Podsjetimo, Jovana je u braku sa srpskim pjevačem Željkom Joksimovićem od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu, a pjevač iz prvog braka sa suprugom Vesnom ima kćer Minu

Pogledaji ovo Željko Joksimović Celebrity Joksimovićeva zgodna kći objavila je njihovu rijetku zajedničku fotografiju, povod je bio zbilja poseban razlog!

Pogledaji ovo Željko i Jovana Joksimović Celebrity Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Pogledaji ovo Jovana Joksimović - 2 Celebrity Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić - 2 Seka Aleksić - 3 Seka Aleksić - 4 Seka Aleksić - 1 +25 Seka Aleksić - 2 Celebrity Haljina čiji je izrez sezao do pupka krivac je za poglede koji su bili uprti u srpsku pjevačku zvijezdu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković i Dejan Milićević Dragana Mirković i Indira Levak +26 Dragana Mirković i Indira Levak Celebrity Pogledajte s kim se Dragana Mirković provodila u Zagrebu, nije mogla naći bolje društvo za ples!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene