Njegov je najveći fan!

Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Petar Glebov/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović 2008. Jovana Joksimović - 5 Željko i Jovana Joksimović - 2 Jovana i Željko Joksimović - 4 Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 7 Željko i Jovana Joksimović - 8 +14 Željko i Jovana Joksimović - 4 Galerija

Evo kako su se upoznali Željko Joksimović i njegova supruga Jovana, početak veze obilježila je jedna anegdota.

Poznata srpska voditeljica Jovana Joksimović više od deset godina u braku je pjevačem i kantautorom Željkom Joksimovićem, a između njih zaiskrilo je 2008. godine kada su zajedno vodili "Euroviziju" koja se održavala u Beogradu.

Poznati domaći par već godinama uživa u skladnom braku, a Željko se jednom prilikom prisjetio početka njihovog viđanja koje prati i jedna anegdota.

Pogledaji ovo Jovana i Željko Joksimović - 1 Celebrity Evo zašto su posljednje fotografije Joksimovića postale pravi hit i izazvale lavinu komentara: ''Gledam u njih i...''

''Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila autom i sjećam se da je imala neki super, bijesan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima naprijed, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: ''Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene!'' I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vrijeme, ali kad sam vidio CD - to je bilo to'', rekao je Željko jednom za Blic, dok je Jovana dodala:

''Slušam samo Željka! Sluha nemam, ali volim glazbu. Ali su djeca, srećom, muzikalna! Djeca su na Željka!''

Pogledaji ovo Željko i Jovana Joksimović Zanimljivosti Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Vjenčali su se 2012. godine, a zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu. Željko iz prvog braka sa suprugom Vesnom ima i kćer Minu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom +25 Nenad Tatarinov i Bloom Celebrity Maleni Bloom sve je sličniji mami Maji, sada imaju čak i jednake frizure: "Copy-paste!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom +25 Ivana Knoll s dečkom - 1 Celebrity Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene