''magična jovana''

Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 6 Željko Joksimović u Areni Zagreb - 2 Jovana i Željko Joksimović - 2 Jovana i Željko Joksimović - 3 Jovana i Željko Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 1 +19 Jelena Karleuša i Jovana Joksimović - 3 Galerija

Jovana Joksimović pozirala je na crvenom tepihu u dugoj bijeloj haljini prepunoj blještavih detalja.

Supruga pjevača Željka Joksimovića, Jovana, pohvalila se na društvenim mrežama da se njih dvoje nalaze u Beču na svečanom događaju.

Jovana je pozirala na crvenom tepihu pa otkrila da gostuju na ''Magičnom balu'', a za tu prigodu odjenula je elegantnu bijelu haljinu bez rukava koja je naglasila njezino bujno poprsje, ali i tanke ruke. 

Kosu je ispunila valovima, a srebrni šljokičasti remen oko struka dodatno je začinio cjelokupan prizor.

Željko je odjenuo svečano crno odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju te crnu mašnicu oko vrata.

Pozirali su sretni i zagrljeni, a Željko svoju prekrasnu suprugu nije ispuštao iz vida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

"Divna", "Kako si lijepa", "Predivan par", "Wow, prelijepa, haljina, frizura, šminka ma sve", "Magična Jovana", "Kakva elegancija", pisali su pratitelji u komentarima. 

Podsjetimo, Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu, a pjevač je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija Asanović s mamom Katarinom Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović +30 Anamarija Asanović Celebrity Anamarija Asanović objavila je fotografiju s mamom, koju rijetko viđamo, a o braku njezinih roditelja već godinama kruže nagađanja!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +29 Jelena Rozga - 3 Celebrity Rozga objavila video trenutka u najslađem društvu, evo zbog koga nije mogla skinuti osmijeh s lica: "Koja sreća je ova mala!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene