Mnogi ostali iznenađeni

Pogledajte kako supruga Željka Joksimovića izgleda bez trunke šminke, a otkrila je i zašto je gotovo nikad ne vidimo bez jednog detalja!

Jovana Joksimović Jovana Joksimović Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Jovana Joksimović - 4 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 6 +9 Jovana Joksimović - 1 Galerija

Jovana Joksimović je na malim ekranima više od 20 godina, ali mnogi govore da se njezin izgled za to vrijeme uopće nije promijenio.

Poznata srpska voditeljica Jovana Joksimović ukrala je srca gledateljima diljem regije, a publika je voli ne samo zbog njezine karizme, nego i zbog ljepote koju posjeduje.

Iako je na televiziji uvijek sređena i našminkana, već nekoliko puta smo je mogli vidjeti i u skroz prirodnom izdanju. 

Pogledaji ovo Jovana Joksimović - 2 Celebrity Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Supruga regionalne zvijezde Željka Joksimovića je i ovoga puta pokazala kako izgleda bez trunke šminke i još jednom oduševila pratitelje. 

Na njezinom blistavom licu možemo vidjeti da nema gotovo niti jednu boru, a osmijeh, kao zaštitni znak, ne skida s lica.

Kako vama Jovana izgleda bez šminke?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Jovana je jednom prilikom otkrila i zašto je stalno nasmijana, piše Blic.

"Moj posao ne dopušta bavljenje nečim što je osobno. Bilo bi nepristojno. Ja sam tu, moj osmijeh je tu zbog gledatelja. Što je iza, apsolutno je nevažno, bar dok sam na ekranu. A poslije toga, to je opet samo moja stvar. I sva sreća, da vam otkrijem i tu tajnu, poslije toga se mnogo više smijem", rekla je Jovana svojevremeno za srpske medije.

Pogledaji ovo Željko i Jovana Joksimović Zanimljivosti Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Podsjetimo, Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu, a pjevač je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović Anamarija Asanović - 1 +23 Anamarija i Antonijo Asanović s mamom Katarinom Celebrity Kći našeg bivšeg Vatrenog više ne skriva koliko je zaljubljena, objavila je novu fotku sa zgodnim poduzetnikom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene