Uzvraćaju udarac

Osvanule dosad neviđene fotografije Harryja i Meghan koje su zasjenile podmukli potez kraljevske obitelji!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Kirsty O'Connor/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle +19 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Osvanule su nove fotografije princa Harryja i Meghan Markle samo nekoliko dana nakon što je objavljen portret kraljevske obitelji na kojem ih nema.

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle izostavljeni su iz novog službenog obiteljskog portreta na kojem je kralj Charles III. pozirao sa suprugom Camillom te princem i princezom od Walesa, Williamom i Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

No, samo nekoliko dana nakon što je kraljevski portret objavljen na službenom profilu Buckinghamske palače na Instagramu, na društvenim mrežama osvanule su nove fotografije Harryja i Meghan.

Objavio ih je fotograf Misan Harriman na svojem profilu na Instagramu, a fotografije su nastale prošlog mjeseca na samitu One Young World u Manchesteru, na kojem je Meghan održala i govor.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Misan Harriman (@misanharriman)

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nekoliko trenutaka prije ceremonije otvaranja samita One Young World prošli mjesec", napisao je fotograf u opisu fotografija, od kojih je jedna u boji, pa se vidi da Meghan nosi crveni komplet, dok na crno-bijeloj par pozira bočno, a na obje se drže za ruke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Misan Harriman (@misanharriman)

Fotograf je Harryjeve i Meghanine dosad neviđene fotografije objavio samo dva dana nakon objave portreta takozvane nove kraljevske četvorke, fraze koja se nekoć odnosila na Harryja, Meghan, Kate i Williama, prije nego što su Sussexi odlučili napustiti kraljevske dužnosti i odseliti se u SAD.

Očekivano, fotografije odbjeglog para uspjele su zasjeniti kraljevski portret, a fanovi kraljevske obitelji uvjereni su kako su Harry i Meghan upravo to i planirali.

Zanimljivo je spomenuti i da je fotografija Charlesa, Camille, Williama i Kate snimljena noć uoči sprovoda kraljice Elizabete II., a za to su vrijeme Harry i Meghan također bili u Londonu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Buckingham Palace (@buckinghampalaceroyal)

Kraljičina smrt uspjela je, barem nakratko, ujediniti posvađanu braću, pa smo tako nakon dvije godine opet imali priliku vidjeti Harryja, Meghan, Williama i Kate na okupu.

No, nakon sprovoda Harry i Meghan vratili su se u SAD svojoj djeci, sinu Archieju i kćeri Lilibet.

Par je ovih dana u fokusu javnosti i zbog nove knjige kraljevskog biografa Valentinea Lowea "Courtiers: Intrigue, Ambition, and the Power Players Behind the House of Windsor"u kojoj su otkriveni brojni dosad nepoznati i šokantni detalji o Meghan Markle.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Milana Vlaović Kovaček Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Milana Vlaović (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +2 Spisateljica Milana Vlaović (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Bivša supruga našeg nogometaša i 11 godina nakon razvoda nosi njegovo prezime, a još plijeni poglede gdje god se pojavi!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Saša Kopljar - 2 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 4 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 7 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 6 +9 Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Celebrity Voditelj Dnevnika Nove TV snimio poseban trenutak između kolega pet minuta prije emisije: "Čestitke našim mladencima!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene