Čega se boje?

Još jedan postupak princa Harryja i Meghan Markle potaknuo na nova pitanja, evo na što su se sada usredotočili

Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Camilla Parker-Bowles i Meghan Markle Princ Harry Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +20 Prinčevi Harry i William - 1 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle navodno žele urediti svoj dokumentarac s Netflixom i odgoditi njegovo objavljivanje do sljedeće godine nakon kraljičine smrti.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa rade na dokumentarcu koji je dio ugovora vrijednog 100 milijuna dolara s platformom Netflix.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Prethodno se očekivalo da će produkcija biti emitirana u prosincu, nakon pete sezone serije ''Kruna'' koja govori o kraljevskoj obitelji.

Međutim, izvori tvrde da par sada želi urediti seriju što bi vjerojatno odgodilo njezino objavljivanje do kraja 2023. godine budući da žele umanjiti značaj onoga što su rekli o kralju Charlesu III., kraljici supružnici Camilli i princu i princeze od Walesa.

Jedan izvor iz holivudske industrije rekao je: ''Događa se mnogo razgovora. Čujem da Harry i Meghan žele da se serija odgodi do sljedeće godine, žele odugovlačiti.''

Jedna od osoba koja radi u Netflixu također je rekla: ''Netflix je želio da serija bude spremna za emitiranje u prosincu. Postoji veliki pritisak na izvršnog direktora Netflixa Teda Sarandosa koji komunicira s Harryjem i Meghan da završi ovu seriju.''

Što je točno navelo Meghan i Harryja na odgodu serije i je li u pozadini zaista odavanje počasti zbog smrti kraljice nije poznato.

U rujnu 2020. godine kraljevski par je otkrio da su potpisali ugovor s najvećim streming servisom na svijetu, a nikada nisu skrivali da im je želja baviti se produkcijom. Još otkako su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti početkom prošle godine i preselili se u SAD, čini se da Meghan i Harry planiraju potpuni zaokret u životu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica, Luka Nižetić Domenica Žuvela - 1 +27 Domenica Žuvela - 2 Celebrity Domenica u haljinici s dekolteom na kakav od nje nismo navikli pokazala nikad bolju figuru: "Kao stvorena za tebe!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 2 +22 Halid Bešlić - 3 Zanimljivosti Halid Bešlić o nesretnom događaju kojeg se ne voli prisjećati: ''Uslijedila je borba za moj život, volio bih da se to nije dogodilo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene