Lica sve govore

Meghan i Harry pridružili se obitelji u teškom trenutku, nisu mogli sakriti osjećaje, a isplivao je i njegov plan od kojeg ne odustaje

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William i Meghan Markle Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 3 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 2 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 +19 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle i princ Harry dočekali lijes s tijelom kraljice Elizabete u Buckinghamskoj palači nakon što je potvrđen njegov plan od kojeg ne namjerava odustati.

Meghan Markle i princ Harry bili su među članovima kraljevske obitelji koji su u Buckinghamskoj palači dočekali lijes s tijelom kraljice Elizabete, kao i tisuće okupljenih građana na ulicama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa snimljeni su pri dolasku u kraljevsku rezidenciju, a na licima su im se vidjeli tuga i ozbiljnost. Par se na glavnom ulazu pridružio kralju Charlesu i kraljici Camilli, princu Williamu, princezi Kate Middleton, grofu i grofici od Wessexa i njihovoj djeci, vojvodi od Yorka, princezi Eugenie i njezinu suprugu Jacku Brooksbanku, princezi Beatrice te njezinu suprugu Edoardu Mapelliju Mozziju.

Lady Sarah Chatto i Earl Snowdon, djeca kraljičine sestre princeze Margaret, bili su također među grupom kako bi odali počast pokojnoj teti.

Inače, Harry je u palaču stigao nakon što je najavljeno da će njegova autobiografija biti objavljena prema planu u studenom unatoč kraljičinoj smrti i čini se da od tog svog cilja neće odustati.

Masa ljudi okupila se pred Buckinghamskom palačom, mjestom brojnih nezaboravnih svečanosti tijekom kraljičine vladavine, od proslava vjenčanja do jubileja. Lijes će u srijedu na topovskom postolju u sklopu velike vojne povorke prijeći put do Westminster Halla, gdje će biti izložen do pogreba u ponedjeljak.

Javnost će moći uz njega proći u bilo kojem trenutku dana, sve do jutra, kad će se održati pogreb na koji stižu deseci svjetskih vođa, uključujući američkog predsjednika Joea Bidena.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 4 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču +21 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču Celebrity Kraljica Elizabeta posljednji put u Buckinghamskoj palači: Dočekali je svi članovi obitelj, uključujući Harryja i Meghan

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene