Istina izlazi na vidjelo

Meghan je imala točno zacrtane planove, no kraljica Elizabeta spustila ju je na zemlju: "Mislila je da će biti britanska Beyonce"

Meghan Markle, Beyonce Meghan Markle, Beyonce Afp 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +15 Princ Harry i Meghan Markle Galerija

Autor Valentine Low u novoj knjizi o kraljevskoj obitelji otkrio je šokantne detalje o Meghan Markle i njezinim planovima prije udaje za princa Harryja.

Nova knjiga autora Valentinea Lowa "Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown" otkrila je zanimljive i dosad nepoznate detalje o Meghan Markle i njezinu životu s kraljevskom obitelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Meghan je navodno vjerovala da će udajom za princa Harryja postati zvijezda, no iz kraljevske obitelji to nisu prihvatili, pa je senzacionalno napustila dužnosti vojvotkinje od Sussexa.

Insajderi iz palače otkrili su je kraljica njoj i Harryju uoči Megxita dala ultimatum.

"Ili ste vani, ili iste unutra", kazala im je tada pokojna Elizabeta II., kako se navodi u isječcima iz knjige koje je objavio The Times, a zbog toga se Meghan osjećala neshvaćeno i stjerano u kut.

Sve se to odvilo na takozvanom Sandringham summitu pet dana nakon što su Meghan i Harry najavili svoje planove za napuštanje kraljevskih dužnosti. Kraljica je tada pokušala naći zajedničko rješenje s ostatkom najužih članova obitelji, a jedna od opcija bila je da jednom godišnje imaju slobodan mjesec od kraljevskih dužnosti.

"Mislim da se Meghan nadala da će postati britanska Beyonce kada se pridruži kraljevskoj obitelji. No onda je otkrila da postoje brojna pravila koja je smatrala suludima jer ni privatno nije mogla raditi što je htjela, što je za nju bilo teško", kazao je bivši zaposlenik palače.

Princ je čak poslao i mail svojem ocu, tadašnjem princu Charlesu, a današnjem kralju, u kojem je iznio svoje brige i želju za preseljenjem u SAD, no on mu je odgovorio da sve to zahtjeva službeni obiteljski razgovor koji ne mogu održati do 29. siječnja 2020.

Par to nije najbolje prihvatio jer su mislila da će im želje biti brzo ispunjene, pa je Harry organizirao privatni sastanak s kraljicom Elizabetom koji je na kraju ipak otkazan uz objašnjenje da je došlo do zabune i da joj je raspored pretrpan.

Low u svojoj knjizi piše i kako je Harry čak razmišljao o tome da nenajavljeno posjeti svoju baku, no oko toga se ipak predomislio.

U knjizi se, među ostalim, navodi i kako su se Meghan njezini pomoćnici, koji su sebe nazvali "Klub preživjelih iz Sussexa", smatrali narcisoidnom sociopatkinjom te su vjerovali kako je jedna od njezinih najvećih briga bila hoće li moći zaraditi dovoljno novaca za sebe, a jedini način na koji je to mogla učiniti bio je da ostavi svoj kraljevski život i vrati se u Ameriku. Odlazak je navodno isplanirala puno prije nego što su ga Harry i ona objavili, a osoblje bilo uvjereno da vojvotkinja želi prije toga pokazati kako ju je institucija iznevjerila.

Otkriveno je i da je Meghan otvoreno zaprijetila i princu Harryju da će prekinuti s njim ako on javno ne objavi vijest da su zajedno.

"Ako ne daš izjavu kojom potvrđuješ da sam tvoja djevojka, prekinut ću s tobom", Meghanine su riječi koje je otkrio Valentineu jedan izvor blizak paru i dodao kako je princa uhvatila panika.

"Bio je izbezumljen, govoreći 'Ona će me nogirati'", potvrdio je to i drugi, a Harry je Meghaninu želju zatim i ispunio.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Filip Miletić Severina Severina - 3 Severina +17 Severina - 1 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene