Tužna vijest

Omiljeni glazbenik suočio se s još jednim tragičnim gubitkom: "Uvijek nas je nasmijavao, a sada je opet s mamom"

Snopp Dogg Snopp Dogg Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Snoop Dogg s bratom - 1 Snopp Dogg Snoop Dog (Foto: Getty Images) Snoop Dogg (Foto: Instagram) Snoop Dogg i sin Corde (Foto: AFP) Snopp Dogg Snoop Dogg i djeca (Foto: AFP) +0 Snopp Dogg Galerija

Snoop Dogg dosad se već suočio sa smrću majke i unuka, a sada je primio tragičnu vijest o smrti brata Binga Worthingtona koji se isto bavio glazbom.

Prema navodima TMZ-a, Bing Worthington, inače brat Snoop Dogga, preminuo je u 45. godini. 

Slavni je reper prije tri godine izgubio i majku, a sada se na društvenim mrežama pozdravio s voljenim bratom te podijelio s pratiteljima kakav je Bing uistinu bio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

"Uvijek nas je nasmijavao, a sada je opet s mamom" napisao je u opisu objave, a pratitelji su pohrlili izraziti sućut. 

Pogledaji ovo showbuzz Zanimljivosti Najveće hip-hop legende i R&B kraljica ponovno na okupu, priredili su show za pamćenje i u svima pobudili nostalgiju!

Bing je godinama radio sa Snoopom, a strani mediji raspisali su se da su Bing i Snoop bili polubraća, imali su istu majku. Bing se također jedno vrijeme bavio glazbom, ali je rekao da više uživa u radu iza kulisa te je odustao od svojih reperskih snova. Prije nekoliko godina otvorio je i glazbeni studio te produkcijsku kuću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Pored gubitka majke, reperu smrt brata nije jedina tragična vijest. Svega deset dana nakon rođenja unuk Snoopa Dogga preminuo je u bolnici 2019. godine.

Otac malenog Kaija Lovea je reperov najstariji sin, 25-godišnji Corde Broadus koji je je tada potvrdio tragične vijesti na društvenim mrežama.

Pogledaji ovo Snoop Dogg (Foto: Instagram) Zanimljivosti Amerikanci ove godine dobivaju svoj Eurosong koji će voditi Snoop Dogg, a poznati su i ostali detalji

Podsjetimo, reper se još 1998. godine vjenčao svojom srednjoškolskom ljubavi Shante Taylor. Iako su 2004. godine predali papire za razvod, 2008. godine obnovili su zavjete, a zajedno imaju troje djece - sinove Cordea i Cordella te kći Cori. Reper iz bivše veze ima i sina Juliana Corrieja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 +27 Georgina Rodriguez Naslovnica Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 3 +27 Severina - 2 Celebrity Transparent na Sevkinu koncertu u Samoboru isticao se među ostalim porukama, podijelila je video na kojem se vidi dirljiv natpis!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene