jedva dočekali

Amerikanci ove godine dobivaju svoj Eurosong koji će voditi Snoop Dogg, a poznati su i ostali detalji

Snoop Dogg (Foto: Instagram) Snoop Dogg (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snoop Dogg (Foto: Instagram) Snoop Dog (Foto: Getty Images) Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Galerija

Prvo "Natjecanje za pjesmu Amerike" vodit će Snoop Dogg i Kelly Clarkson, a trajat će od ožujka do svibnja.

Reper Snoop Dogg i pjevačica Kelly Clarkson bit će voditelji "Natjecanja za pjesmu Amerike" po uzoru na Euroviziju.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Natjecanje će se prikazivati na američkoj mreži NBC. Početak showa je u ožujku, a veliko je finale predviđeno za 9. svibnja.

Sudjelovat će izvođači, solisti, dueti ili grupe iz svih pedeset američkih saveznih država, područja glavnog grada Washingtona i pet pridruženih američkih teritorija.

"Čast mi je što ću voditi Natjecanje za pjesmu Amerike sa svojom sestricom Kelly Clarkson", poručio je Snoop Dogg u pisanoj izjavi za medije.

Clarkson je pobjednica prvog izdanja Američkog idola 2002. godine koja se razvila u jednu od najuspješnijih američkih pjevačica s dva Grammyja i milijunima prodanih albuma.

"Velika sam zaljubljenica u koncept Eurovizije i oduševljena sam što taj glazbeni fenomen dolazi u Ameriku", kazala je.

"Uzbuđena sam što ću raditi sa Snoopom i ne mogu dočekati da vidim svaku državu i teritorij predstavljenu sa svojim izvođačem".

Eurovizija je jedno od najvećih televizijskih događanja u svijetu.

"Zamislite da je glazba olimpijski sport i da se natjecatelji iz cijelog svijeta okupe na natjecanju za zlatnu medalju. To je Eurovizija", kazao je producent "Amerovizije" Anders Lenhoff u priopćenju.

"Natjecanje za pjesmu Amerike je natjecanje koje će se prikazivati na televiziji, a ne natjecanje stvoreno samo kako bi postalo televizijski show. Bit će otvoreno za sve glazbenike, neovisno jesu li amateri ili već imaju ugovor s izdavačkom kućom. Nitko nije isključen", kazao je. 

(Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar +0 Leonarda Lončar i Josipa Pavičić Celebrity Bivša supruga Zvonimira Bobana provela je Dan zaljubljenih u omiljenom društvu i nije mogla sakriti sreću s lica!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +17 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog raskošnog dekoltea svoje bivše ljubavnice slavni milijarder pao je u drugi plan, a ni on joj se nije mogao nadiviti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene