Jedna, jedina!

Transparent na Sevkinu koncertu u Samoboru isticao se među ostalim porukama, podijelila je video na kojem se vidi dirljiv natpis!

Severina - 3 Severina - 3 Facebook 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 5 Severina nastupila u Samoboru - 1 Severina nastupila u Samoboru - 2 Severina nastupila u Samoboru - 3 Severina nastupila u Samoboru - 4 +21 Severina nastupila u Samoboru - 5 Galerija

Severina je podijelila novu snimku s koncerta u Samoboru pa pokazala transparent koji joj je netko držao u publici.

Severina je nedavno nastupila na zatvaranju samoborskog fašnika, a nakon pravog spektakla koji je napravila na društvenim mrežama podijelila je snimke s koncerata.

Jedna od njih posebno je ukrala pozornost, a dok je pjevala pjesmu ''More tuge'' netko je u publici držao veliki transparent na kojem je pisalo ''Majka''.

Veliko iznenađenje uslijedilo je dok je pjevala "Rođeno moje", tijekom koje joj se na pozornici pridružio i sin, kojemu je tu pjesmu i posvetila.

Dječak je na pozornici bio vrlo kratko i nije ništa rekao, a Severina ga je zagrlila prije nego što je napustio pozornicu. Severina je publici na koncertu otkrila i da ima temperaturu, no to je nije spriječilo da u Samoboru napravi spektakl.

Podsjetimo, Severina opet vodi bitku za skrbništvo nad sinom s bivšim suprugom Milanom Popovićem nakon što je sud donio novu odluku da ponovno pripada ocu. Na veliku nepravdu suda Severina nije šutjela, a uz nju su stali i brojni poznati te stanovnici Hrvatske.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Garfield - 10 Andrew Garfield - 1 Andrew Garfield - 9 Andrew Garfield - 7 +24 Andrew Garfield - 8 Nekad i sad Mnoge je šokirala informacija o godinama ovog glumca: ''Molim? Ja sam mislio da ima 20!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene