"Daj dite materi!"

Petar Grašo uputio podršku Severini i progovorio o njihovom odnosu: "Mi se znamo 20 godina, nas veže nešto više…"

Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina Petar Grašo i Severina +12 Petar Grašo i Severina Galerija

Petar Grašo osvrnuo se na situaciju kroz koju prolazi Severina i uputio joj podršku.

Pjevač Petar Grašo održao je koncert na Jahorini, gdje je nekoliko dana prije njega nastupila i Severina.

Tom je prilikom pružio i podršku svojoj kolegici i prijateljici te se osvrnuo na situaciju kroz koju Severina prolazi.

"Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom. Mislim da cijela javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce govori sve ono zapravo šta nalaže zdrav razum i logika, a nadamo se i pravosuđe Tu je i dalmatinski izraz koji kaže: 'Daj dite materi!'" poručio je Grašo u videu za Telegraf.rs.

"Dopisivao sam se sa njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije dva, tri dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Nas veže nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo", dodao je.

Severina je na svojem koncertu na Jahorini održala moćan govor, a zatim se te se i rasplakala na pozornici dok je izvodila pjesmu "Rođeno moje", koju je posvetila sinu.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Milijuni ljudi pogledali su ovaj Severinin video u jednom danu: "Koliko tuge u njenim očima, drži se Seve!"

Podsjetimo, prije nekoliko dana objavljeno je da je Vrhovni sud poništio presudu Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića nad njihovim sinom i to, kako su istaknuli, zbog proceduralne pogreške. Tom je odlukom skrbništvo nad sinom dodijeljeno njegovu ocu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton +26 Kate Middleton - 2 Celebrity Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon dugog oporavka, a onda je stigla nova zabrinjavajuća vijest o kralju!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene