mnoge je rasplakala

Milijuni ljudi pogledali su ovaj Severinin video u jednom danu: "Koliko tuge u njenim očima, drži se Seve!"

Severina Severina Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini Severina održala koncert na Jahorini +19 Severina održala koncert na Jahorini Galerija

Severina je na Instagramu objavila emotivan video s koncerta na Jahorini, koji je rasplakao brojne njezine obožavatelje.

Pjevačica Severina prošlog je petka održala prvi nastup u 2024. godini, na Jahorinu u BiH.

To je bio i prvi njezin nastup nakon odluke Vrhonvog suda o vraćanju skrbništva nad njezinim sinom njegovu ocu Milanu Popoviću, pa je Severina bila posebno emotivna.

Pogledaji ovo Zoran Milanović, Severina Celebrity Severina reagirala na izjave Zorana Milanovića: "Poštovani Predsjedniče, hvala na brizi, nema dijete još sijedih"

Dok je izvodila pjesmu "Rođeno moje", koju je posvetila sinu, pjevačica nije mogla zadržati suze, a emotivan trenutak s koncerta podijelila je i na svojem profilu na Instagramu.

"Jer što me nije ubilo... neće me ni ubit. Na njima kola nek' se slome", poručila je Severina uz video koji je u manje od jednog dana prikupio preko 3 i pol milijuna preglede te je rasplakao i brojne njezine obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Koliko tuge u njenim očima i srcu, drži se Seve", "Pravda će pobijediti", "Žena hrabrost", "Svaku njenu emociju i suzu osjetim", "Rasplakala si me", "Ta pjesma je najemotivnija ikad. Samo hrabro", samo su neki od brojni komentara podrške koje je dobila.

Severina se tijekom izvođenja pjesme u jednom trenutku odmakla od mikrofona i pokazala srednji prst. "Bio je ovaj prst", našalila se zatim pokazujući kažiprst.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Zagrebačka knjižara izvrijeđala Severinu, šokirani građani i suradnici okreću im leđa zbog ovoga: "Prvi dio užasnuto čitam po tko zna koji put"

Pjevačica je koncert otvorila i emotivnim govorom.

"Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala i morala sam se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. rije svega, nakloniti se malim i nemoćnim ženicama, koje su mi dale snage, kako bi predsjednik Vrhovnog suda rekao 'meni velikoj i moćnoj', da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro, i svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno svojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću. I samo za kraj, je*ale ih proceduralne pogreške!" poručila je, mešu ostalim, Seve s pozornice na početku koncerta.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene