opet kraj?

Lopez je ovim potezom dodatno pojačala glasine o razvodu od Afflecka, a oboje su viđeni i u solo izlascima!

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez - 9 Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 1 +26 Jennifer Lopez - 7 Galerija

Jennifer Lopez usred tračeva o razvodu lajkala je objavu koja je još više navela fanove na razmišljanje.

Svijetom se brzinom munje proširila vijest o navodnom razvodu jednog od trenutačno najpopularnijih parova svijeta - Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

Benu Afflecku navodno je prekipjelo i odlučio je razvesti se od pjevačice Jennifer Lopez, a izvor blizak paru tvrdi i da se već iselio iz kuće koju dijele.

Nakon što je ta vijest odjeknula, pjevačica je svojim novim postupkom još više rasplamsala vatru. Naime, na Instagramu je lajkala motivacijsku objavu jedne žene na kojoj su pisali razlozi zbog kojih se s nekim ne može graditi zdrava veza.

''Ne možeš graditi zdravu vezu s nekim tko…'', počinjao je svaki slajd.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenna Marsak (@yourcourageouscomeback)

Ona je jučer viđena kako odlazi u plesni studio u Los Angelesu, dok je Affleck viđen u Santa Monici, a par se zajedno u javnosti nije pojavio već sedam tjedana.

Obožavatelji su već ranije primijetili da Ben i Jennifer tjednima nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja.

Mislite li da se Jen i Ben stvarno rastaju?

  • Da
  • Ne
  • Ne mogu prosuditi

Ukupno glasova:

Mnogi su već prije znali da bi do ovoga moglo doći jer je par nekoliko puta u javnosti uhvaćen u svađi, ali njihovi fanovi ipak su se nadali da će ljubav trajati vječno jer su joj dali šansu nakon prvog propalog vjenčanja 2003. godine.

Affleck je u posljednje vrijeme vrlo blizak i s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom odgaja troje djece.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jami Gertz - 26 Jami Gertz - 8 Jami Gertz - 16 Jami Gertz - 19 +22 Jami Gertz - 10 Celebrity Ovo je najbogatija glumica na svijetu, ali njezino ime na prvu vam uopće neće zvučati poznato

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom +20 Andrea Bocelli i Veronica Berti s društvom Celebrity Talijanskom slavuju i 25 godina mlađoj supruzi na jahti su se pridružile i njezine zgodne prijateljice, paparazzi su snimili kako se provode

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene