Što se događa?

Lopez i Affleck se razvode? Sedam tjedana nisu viđeni skupa: ''Ovaj put ne treba Bena kriviti za to!''

Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 8 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 9 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 +24 Jennifer Lopez Galerija

Svijet showbiza šokirala je vijest da se Ben Affleck i Jennifer Lopez razvode, izvor je rekao da se glumac već iselio iz zajedničkog doma.

Svijetom se brzinom munje proširila vijest o navodnom razvodu jednog od trenutačno najpopularnijih parova svijeta - Bena Afflecka i Jennifer Lopez.

Benu Afflecku navodno je prekipjelo i odlučio je razvesti se od pjevačice Jennifer Lopez, a izvor blizak paru tvrdi i da se već iselio iz kuće koju dijele. 

"Gotovo je, razvest će se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", rekao je izvor za In Touch.

Obožavatelji su već ranije primijetili da Ben i Jennifer tjednima nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja, a posljednji put viđeni su zajedno prije skoro dva mjeseca u New Yorku.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikada se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

J.Lo viđena je prije nekoliko sati na ulasku u plesni studio u Los Angelesu, a po njezinu izrazu lica bila je dobro raspoložena i neopterećena glasinama koje kruže.

Mnogi su već prije znali da bi do ovoga moglo doći jer je par nekoliko puta u javnosti uhvaćen u svađi, ali njihovi fanovi ipak su se nadali da će ljubav trajati vječno jer su joj dali šansu nakon prvog propalog vjenčanja 2003. godine.

Affleck je u posljednje vrijeme vrlo blizak i s bivšom suprugom Jennifer Garner, s kojom odgaja troje djece.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 1 Celebrity Svjetska glazbena diva izjurila je iz hotela u izdanju u kojem je gotovo nikad ne vidimo, nove fotke neke su neugodno iznenadile

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 2 Đina Džinović +25 Đina Džinović - 1 Celebrity Zanosna kći Harisa Džinovića objavila provokativnu fotografiju u bikiniju: "Au, ženo, zapalila si Maldive..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 1 Celebrity Ovako to izgleda kad Nives Celzijus uživa na svojoj terasi koju je preuredila: ''Sve ljepša i ljepša!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene