Još uživa u suncu

Nives Celzijus u vrućim hlačicama zauzela zavodljive poze i pokazala bujne obline iz svakog ugla!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +24 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu javila se iz Hvara, a pozirala je u vrućim hlačicama i topiću s dubokim izrezom na dekolteu.

Nives Celzijus uživa u ljetnom vremenu u gradu Hvaru, odakle se javila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Okupana suncem, pozirala je u crnom topiću s dubokim izrezom na dekolteu, vrućim hlačicama od trapera i sandalama, a u pričama na društvenoj mreži podijelila je još jednu fotografiju na kojoj je pokazala raskošne obline iz drugog ugla.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Ljepotica", "Te noge su nešto najljepše što postoji", "Zgodna si", "Kraljica", "Seksi", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a mnogi su joj i pozavidjeli na lijepom vremenu.

Nives se nedavno pohvalila i fotkom s plaže, a pozirala je u seksi badiću s izrezom na donjem dijelu koji je otkrio djelić njezine tetovaže na intimnom mjestu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Norman Reedus i Diane Kruger Norman Reedus - 6 Norman Reedus i Diane Kruger - 5 Norman Reedus i Diane Kruger +14 Norman Reedus i Diane Kruger Celebrity Slovio je kao seks-simbol, a dok se svi čude njegovu sve zapuštenijem izgledu, njegova ljepotica se ne odvaja od njega

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 1 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum Heidi Klum - 3 +6 Heidi Klum - 1 Celebrity Od supruga je starija čak 17 godina, no zbog ovakvih golišavih izdanja teško je povjerovati da je na pragu pedesete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene