Pala je i pusa

Pogledajte tko se to smjestio na bujne grudi Nives Celzijus, svi bi na njegovo mjesto: "Zna što valja!"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 6 +20 Nives Celzijus - 7 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila video u kojem joj maleni mačić spava na bujnim grudima, a mnogi su se poželjeli naći na njegovu mjestu.

Nives Celzijus malo je toga ostavila mašti novim videom koji je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, u kojem ima i posebno društvo.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Naime, Nives odnedavno ima novog kućnog ljubimca, mačića kojeg je udomila, a čini se da bi se na njegovu mjestu mnogi voljeli naći.

"Ipak je Boško, ali čuva ko Joško!" napisala je uz objavljeni video u kojem joj ljubimac spokojno spava na bujnim grudima dok ga mazi i ljubi i na sebi nosi bikini s uzorkom dresova naših Vatrenih, a ni ovaj put nije zaboravila spomenuti Joška Gvardiola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Kako uživa mačić", "Boško zna što valja. Našao je pravo mjesto", "Da je meni tu glavu spustiti", "A moja ti... Kakva Knoll i bilo koje druge, jedna je Nives", "Tu bih ja naslonio glavu", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives Celzijus vjerno prati Vatrene na Svjetskom prvenstvu, čime se hvali na društvenim mrežama, a uoči utakmice Hrvatske i Brazila objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu s bijelo-crvenim kvadratićima koji su jedva pokrili njezine bujne grudi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham - 3 Ashley Graham - 4 Ashley Graham - 2 +10 Ashley Graham - 1 Celebrity Najpoznatija plus-size manekenka u mrežastoj haljini prošetala bujne obline, namjerno je pokazala baš sve ispod nje

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mike Myers - 1 Mike Myers - 2 Mike Myers Mike Myers - 1 +7 Mike Myers - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao omiljenoga šašavog špijuna, ali danas se rijetko pojavljuje i privatni život krije od očiju javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene