očarao je i nju

Nives bodri Vatrene u kupaćem kostimu, a na poseban način odala je počast najpoželjnijem neženji reprezentacije!

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +21 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus vjerno prati Vatrene na Svjetskom prvenstvu, a po jednom igraču iz naše reprezentacije nazvala je i novog kućnog ljubimca.

Nives Celzijus pokazala je u čemu će navijati za Hrvatsku na utakmici protiv  Brazila.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu s bijelo-crvenim kvadratićima koji jedva pokriva njezine bujne grudi. 

"Srce vatreno", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pjevačica Žanamari Perčić odmah joj je uputila kompliment: "Goriš" te dodala niz emotikona vatrice.

Ni pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni na takav seksepil, pa su pisali:

"Bombetina od žene", "Wow, i ti si vatrena", "Au, Nives, kad se nisam šlagirao", "Najljepša", "Ljepotica", "Savršenstvo od žene", "Ma ti si čisti seks".

Prije toga je u pričama na Instagramu predstavila novog člana obitelji, mačića kojeg je nazvala po Jošku Gvardiolu, nakon što su njezini pratitelji u anketi najviše glasova dali tom imenu. U ponudi su bila još imena "Sivko", "Tigar", "Thor".

Mladi Joško zaludio je žene i slovi kao najpoželjniji neženja naše reprezentacije, pa ne čudi što ga je zamijetila i Nives.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 5 +3 Claudia Rivier - 2 Celebrity Naša najraskošnija navijačica sve je golišavija: Pokrila je samo ključne dijelove i zapalila atmosferu prije utakmice!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač - 4 Anica i Leticija Kovač Robert i Leticija Kovač Anica i Leticija Kovač +14 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 8 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač izrasla je u pravu ljepoticu, a pokazala je i da jabuka ne pada daleko od stabla!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene