Slažete li se s Ninom?

Predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu, a sad je oplela po Dori: ''Svima je vidljivo koliko je očajan!''

Nina Kraljić na Eurosongu Nina Kraljić na Eurosongu Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić Nina Kraljić na Eurosongu Nina Kraljić na Eurosongu Nina Kraljić na Eurosongu Nina Kraljić - 7 Nina Kraljić - 6 Nina Kraljić - 4 Nina Kraljić - 3 Nina Kraljić - 2 Nina Kraljić - 1 +19 Nina Kraljić i Jan Malus - 6 Galerija

Bivša predstavnica Hrvatske na Euroviziji Nina Kraljić oglasila se oko ovogodišnje Dore, pohvalila je jedno kandidata, ali oplela po organizaciji.

Nižu se reakcije na jučerašnje polufinale Dore, a svoje mišljenje napisala je i Nina Kraljić koja je predstavljala Hrvatsku na Euroviziji 2016.

Nina je podržala Baby Lasagnu, ali oplela po organizatorima Dore.

''Godine kada sam izletjela na Doru s etno pjesmom ''Rijeka'' za Eurosong, Ukrajina završi druga u finalu isto s etnom i perjem i taman se te godine Eurosong scena počela okretati autentičnom izričaju na materinjem jeziku, savršeno za ''Rijeku''. Ove godine pak favorit nije niti izabran već je ušao kao zamjena, što puno govori. Uz to, svima je sad vidljiv očajan zvuk na sceni Dore, no usprkos tome Baby Lasagna je daleko spremniji za taj nastup nego što sam ja bila'', započela je Nina Kraljić na Instagramu.

''Ako ne bude opet rukovanja ispod stola na klasično 'rvatski način sa nekim zakulisnim igrama ili lošim glasanjem (iako sumnjam da bi ljudi glasovali kontra zdravog razuma), Hrvatska bi s ovim genijalnim Dečkom mogla doći do jaaako visokog plasmana na Eurosongu. Ovo je genijalno i podsjeća me na dane kada sam išla na Rammstein koncerte. Sjajna formula za Eurosong koja se ne bi smjela propustiti. Čestitke Marko'', dodala je pjevačica.

Slažete li se s Ninom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. - 2 Celebrity Objavljen je raspored nastupa u finalu Dore 2024., počinje odbrojavanje do najuzbudljivijeg trenutka

Prisjetimo se, Nina se nakon odlaska na Eurosong na Dori ponovno okušala 2021. kada je odabrana Albina i njezina pjesma ''Tick Tock''. Nina je i tada oplela po HRT-u i Dori.

''Ne sviđa mi se pjesma ''Tick-Tock'' i gotovo. Pomirite se time kako se ja bez beda mirim s tim da samo zato što sam progovorila da nije sve tako divno i krasno iza stagea ili da mi se na vlastitoj jedinoj tonskog probi puštala pjesma ''Tick-Tock'' na vlastite in ear slušalice maltene 10 minuta, a ne moja, što stvarno govori o respectu organizatora'', kazala je tada Nina.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. Celebrity Ovo su reakcije gledatelja na drugu polufinalnu večer Dore, slovenska predstavnica sve je zadivila, Lasagna opravdao očekivanja, no nešto je svima zasmetalo

Nakon Eurovizije, Nina je promijenila svoje umjetničko ime te sada nastupa pod imenom Alkonost of Balkan.

Zanimljivost je da se pjevačica već neko vrijeme bavi i zvukoterapijom za što je otvorila i svoj studio, a više o tome pričala je u In magazinu.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna +25 Finalisti Dore 2024. - 7 Zanimljivosti Širi se snimka nastupa Baby Lasagne iz prvog reda na Dori, gledatelji se žale na loš zvuk: ''Evo kako je stvarno zvučao!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene