''Je, tada, ali...''

Nina Badrić prisjetila se druženja s ovogodišnjom pobjednicom Eurosonga: ''Tada je pobijedila zaista zasluženo''

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić, 2006. godina Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +19 Nina Badrić - 3 Galerija

Nina Badrić na svom Instagram upodijelila je uspomenu jednog trenutka sa Eurosonga 2012. kada je ona predstavljala Hrvatsku.

Pjevačica Nina Badrić objavila je staru fotografiju s Loreen koja je predstavljala Švedsku na ovogodišnjem Eurosongu i odnijela pobjedu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Naime, glazbenice su se upoznale 2012. godine kada je Nina predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Azerbajdžanu, a Loreen je za Švedsku te godine odnijela pobjedu s pjesmom "Euphoria".

"2012 imala sam čast predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Tada je nastupila Loreen i pobijedila zaista zasluženo. Čestitke Letu 3 na ulasku u finale. ŠČ", napisala je Badrić u opisu ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

A Nini pratitelji smatraju da Loreen ove godine nije trebala odnijeti pobjedu. 

"Neosporno da je vrhunski vokal, al da pobjedi na istu foru, kopirat samu sebe ne mogu to pojmiti! Nije zaslužila ovu pobjedu", "Ovaj put je pobijedila kopijom pjesme i neorginalno i 10000 puta već viđeno. Show su priredili Let 3, Finska i Moldova", "Je, tada je ali sada nije, skroz nezasluženo i namješteno, reciklirana pjesma, već viđena i dosadna, toliko boljih od nje ali eto...".

Podsjetimo,Loreen je još jednom svojom pojavom, imenom i izvedbom uspjela sjesti na tron Eurosonga, a ona je prva žena u povijesti kojoj je uspjelo da dva puta pobijedi na ovom natjecanju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u problemima: Snimila se u golišavim izdanjima pa zamolila pratitelje za pomoć!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene