pokazao i posebnu tetovažu

Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Mia Slafhauzer/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput sa suprugom i sinom Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Maja Šuput, Nenad i Bloom Tatarinov Nenad i Bloom Tatarinov Nenad i Bloom Tatarinov Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput +19 Nenad Tatarinov - 1 Galerija

Nenad Tatarinov snimljen je na Dolcu, a fotografima je pokazao i tetovažu koju je posvetio sinu.

Suprug pjevačice Maje Šuput, Nenad Tatarinov, zbog nje je postao poznat široj javnosti i više nigdje ne može proći neopaženo.

Fotografi su ga ovaj vikend snimili na zagrebačkom Dolcu, gdje je bio sam, a dok im je mahao, pokazao je i svoju tetovažu.

Pogledaji ovo Nenad Tatarinov i Maja Šuput Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

Naime, Nenad je na zapešću tetovirao ime sina Blooma, kojeg su on i Maja dobili u ožujku 2021. godine.

Maja i Nenad u braku su od svibnja 2019. godine, a partneri su i kad je posao u pitanju te su zajedno uspješno razvili njezin brend.

Pogledaji ovo Nenad Tatarinov Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

Tatarinov je diplomirao na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, a magistrirao u Italiji. Raditi je počeo još kao srednjoškolac, i to u hotelu.

''Uvijek je bilo moraš nešto raditi, ali počeo sam na odjelu sporta i rekreacije i tu sam prošao u smislu turizma apsolutno sve. Moja je karijera vezana uz hotelijerstvo od samih početaka pa nadalje. Tu sam postigao sve što sam nekad davno zacrtao, sad bi mogao tu jako puno o tome pričati jer pozicije na kojima sam radio su bezbrojne'', ispričao je u svojem prvom televizijskom intervjuu koji je prošle godine dao za emisiju IN magazin.

Pogledaji ovo Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Nenad Tatarinov ima brata koji je njegova slika i prilika, a Maja je objavila njihovu preslatku fotografiju!

Danas je suradnik i u poznatoj agenciji za nekretnine, a tijekom karijere radio je i niz drugih poslova.

''Bio sam direktno vezan za državnu upravu pa u jednom ogromnom holdingu, radili smo iznimno velike investicije u Hrvatskoj, vjerujem da sam gdje god sam radio ostavio nekakav pozitivan učinak'', rekao je Nenad.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea Mario Roth i Renata Končić Minea +25 Mario Roth Celebrity Minea se provodila s kolegom iz hit-showa, čak su se i modno uskladili: "Najbitnije je da se volimo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene