pogledajte prizore sa straduna!

Ovog vikenda ovo je najtraženija mladenka na svijetu, a vjenčanje je organizirala baš u Dubrovniku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 4 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 3 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 2 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 1 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 39 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 37 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 38 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 36 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 35 +19 Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija - 25 Galerija

Elitna svadba je u tijeku, a među brojnim poznatim licima, najviše se istaknula, naravno, mladenka Nicole Artukovich.

Vjenčanje godine u Dubrovniku je službeno počelo, a stradunom su prošetala brojna svjetska poznata lica. 

Mladenci su danas stali pred oltar u crkvi svetog Ignacija, a u pitanju su Liam Stewart, hokejaš i sin legendarnog glazbenika Roda Stewarta, i Nicole Artukovich, Amerikanka hrvatskih korijena.

U našoj galeriji možete pogledati kako je sve izgledalo, ali ipak glavna atrakcija bila je mladenka koja je nosila vjenčanicu s potpisom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Vrijeme ih baš nije poslužilo, ali sve su sredili bijelim kišobranima s kojima su pokrili lijepu mladu. 

Uz vjenčanicu, nosila je i mrežasti veo koji joj je padao preko lica. 

Građani Dubrovnika ne skrivaju oduševljenje elitnim vječanjem koji ujedno promovira njihov grad pa su se tako okupili ispred crkve kako bi događaj zabilježili mobitelima.

Inače, Nicole ne skriva koliko je ponosna na svoje korijene pa se tako na njezinu profilu mogu  pronaći brojne fotografije na kojima nosi najpoznatije hrvatsko obilježje, a u pitanju su crveno-bijele kockice.

Pogledaji ovo Vjenčanje godine u crkvi sv. Ignjacija Celebrity Stradunom prošetala svjetska elita zbog vjenčanja o kojem bruji cijeli svijet, spektakl su građani zabilježili mobitelima!

Pogledaji ovo Rod Stewart i supruga Penny Lancaster - 4 Celebrity Supruga slavnog glazbenika javila se iz Dubrovnika, na Instagramu je podijelila što ju je to oduševilo u Lijepoj Našoj!

Pogledaji ovo Renee Stewart - 1 Celebrity Fotografiju iz Dubrovnika objavila je i ljubimica legendarnog glazbenika, pokazala je kako uživa do velikog događaja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 6 Jennifer Lopez - 5 +25 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez usred glasina o razvodu objavila seksi video iz dvorišta svoje vile gdje je živjela s Benom Affleckom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Una Čolić - 3 Una Čolić - 2 Una Čolić - 4 +30 Una Čolić - 3 Celebrity Kći Zdravka Čolića pokazala je kakvu su feštu priredili njenom ocu za rođendan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene