objavio i recept

Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

Melkior Bašić Melkior Bašić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić i supruga Andrea Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 1 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +19 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Galerija

Melkior Bašić pokazao je kako pripremiti jelo kojim je osvojio svoju suprugu Andreu.

Da ljubav zaista ide kroz želudac, potvrđuje naš popularni chef i član žirija showa MasterChef Melkior Bašić.

Naime, on je svoju suprugu Andreu osvojio upravo jelom koje joj je pripremio, a sada je na svojem profilu na Instagramu otkrio o čemu je točno riječ.

Pogledaji ovo Melkior Bašić Nekad i sad Možete li zamisliti chefa Melkiora s kosom? Pronašli smo njegove stare fotografije na kojima ćete ga jedva prepoznati!

"Odlučio sam snimati videa, a tema je što ja jedem doma kad sam gladan", rekao je Melkior na početku videa koji je nazvao: "Sendvič s kojim sam osvojio svoju ženu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melkior Bašić (@melkior.basic)

Odmah je razbio i predrasudu o tome da kuhari doma jedu samo fina jela.

"Svi mi jedeno doma jednostavnu hranu, ono na čemu smo odrasli", istaknuo je.

"Danas pripremamo sendvič s kojim sam ja osvojio svoju ženu, to ja zovem seljački sendvič, probajte i vi osvojiti svoju", preporučio je Melkior.

Sastojci za ovaj sendvič su kruh, suho meso, ajvar, dva jaja i svinjska mast, za koju je naglasio kako je najbitnija od svega.

Meso je popržio na tavi, pokazao je i kako pravilno izrezati kruh, koji je također stavio na tavu i zatim je na njega namazao ajvar i posložio meso. Sljedeći korak bilo je prženje jaja na svinjskoj masti, koja je pripremio "na oko" i dodao ih u sendvič, koji je na kraju prerezao na pola. I to je to!

Hoćete li probati napraviti ovaj sendvič?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Taj me sendvič podsjeća na djetinjstvo", rekao je Melkior pa je demonstrirao i kako jesti ovaj sendvič.

"Zmazat ćete se dok ćete ga jesti, to je sigurno", zaključio je i navalio na sendvič.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melkior Bašić (@melkior.basic)

Melkior nam je ranije otkrio i što supruga Andrea mislio o nadimku "gospodin fatalni", koji je stekao u MasterChefu.

"Gospodin fatalni hahah, što da kažem na to? Supruga se smije tome, kaže 'onaj moj fatalni, dođi simo, imaš zadatke u kući'. I dalje sam ja Melkior koji je njezin suprug, a ona moja supruga. Imao sam puno nadimaka i dan danas ih imam, a koje vi ne znate i ne budete saznali, haha! Ali fatalni, zanimljiv je nadimak, ne znam po čemu fatalni, ali dobro", rekao nam je.

Pogledaji ovo Melkior Bašić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

Inače, uz Melkiora, žiri showa MasterChef čine još chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene