Prije nisu htjeli priznati

Zvijezdama hit-serije trebale su dvije godine da potvrde ono o čemu su svi šuškali: "Tko ti je taj?!"

Meghann Fahy i Leo Woodall Meghann Fahy i Leo Woodall Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Meghann Fahy - 3 Meghann Fahy i Leo Woodall - 3 Meghann Fahy i Leo Woodall - 4 Meghann Fahy i Leo Woodall - 2 Meghann Fahy i Leo Woodall - 1 Leo Woodall - 3 Leo Woodall - 2 Meghann Fahy i Leo Woodall - 5 Meghann Fahy i Leo Woodall - 6 Meghann Fahy i Leo Woodall - 7 +4 Leo Woodall - 1 Galerija

Meghann Fahy i Leo Woodall potvrdili su na društvenim mrežama da ih povezuje nešto više od običnog prijateljstva,

Nakon više od godinu dana nagađanja o statusu njihove veze, Meghann Fahy i Leo Woodall službeno su potvrdili da se vole i da su zaljubljeni objavom zajedničke fotografije na Instagramu.

33-godišnja Meghan na svom je profilu objavila fotografiju na kojoj se grli sa 27-godišnjim Leom u romantičnoj šetnji, a koja je dočekana s oduševljenjem njihovih obožavatelja.

"Tko ti je taj?!" našalio se Leo komentarom ispod objave. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghann Fahy (@meghannfahy)

Dosad su oboje bili rezervirani i skrivali su detalje svoje veze koju nisu htjeli službeno potvrditi, unatoč tome što su fotografirani u nekim romantičnim trenucima zajedno tijekom posljednje dvije godine, otkako su snimili drugu sezonu hit-serije "Bijeli lotos" Mikea Whitea na Siciliji.

U studenom prošle godine viđeni su kako se ljube ispod kišobrana u New Yorku, razmjenjivali su nježnosti na dodjeli Emmyja u siječnju, no prva zajednička fotografija na Instagramu konačna je potvrda da su zajedno.

U siječnju 2023. godine Meghann je odbila potvrditi tu vijest, štoviše inzistirala je na tvrdnji da joj je Leo samo dobar prijatelj.

"Ne ljubim i ne pričam o tome, mi smo samo prijatelji", odgovorila je kada ju je Andy Cohen pitao ima li istine u glasinama o vezi nje i Lea u stvarnom životu.

Vezu su potvrdili nakon što je Leo ovih dana svima dodatno zapeo za oko, zahvaljujući seriji "One Day" u kojem glumi imućnog oksfordskog plejboja Dexa, čiji se život preokrenuo nakon što je upoznao Emmu, koju glumi Ambika Mod, u njihovoj posljednjoj noći na koledžu, a koja je oduševila sve obožavatelje romantičnih komedija.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 1 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 2 +26 Matt LeBlanc - 5 Nekad i sad Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene