Jeste li ju već pogledali?

Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Serija ''One Day'' - 4 Serija ''One Day'' - 4 Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Serija ''One Day'' - 6 Serija ''One Day'' - 5 Serija ''One Day'' - 4 Serija ''One Day'' - 3 Serija ''One Day'' - 2 +0 Serija ''One Day'' - 1 Galerija

Na Netflixu je izašla nova serija ''One Day'' po istoimenoj knjizi, a obožavatelji su već oduševljeni.

Obožavatelji Netflixa oduševljeni su novom adaptacijom romana Davida Nichollsa ''One Day''.

Nova serija objavljena je prošli tjedan, a željni gledatelji brzo su pohvalili emotivne scene.

Ambika Mod glumi Emmu Morley glumca poznate serije ''White Lotus'' Lea Woodalla.

Emmin i Leov lik upoznaju se 15. srpnja 1988., na večer njihove diplome na Sveučilištu u Edinburghu. Sljedećeg jutra odlaze svatko svojim putem, ali roman i TV serija sustižu ih na isti dan svake godine.

Svaka epizoda zatiče Dexa i Em, godinu dana starije, na ovaj posebni datum, dok rastu i mijenjaju se, susreću se i razdvajaju, doživljavaju radost, ali i slomljeno srce.

''Nikada u životu nisam toliko plakala na film. Volim svaku minutu'', ''Ne mogu objasniti koliko je sjajno priča pretočena u seriju, bravo za glumce'', ''One day je jedna od mojih najdražih knjiga, a ova serija je sve što sam trebala i željela!'', pisali su zadovoljni gledatelji.

Hoćete li pogledati ovu seriju?

  • Da!
  • Već jesam
  • Ne, ne čini mi se zanimljivom

Ukupno glasova:

No, u ovom formatu serija se skoro nije ni snimila i to zato što se glavna glumica dugo premišljala hoće li prihvatiti poziv. Ranije ovog tjedna Ambika je otkrila zašto je isprva odbijala ulogu.

''Vidjela sam obavijest putem e-pošte na svom telefonu: ''Emma, jedan dan, samo snimanje'' i rekla sam ''Ne, neću to raditi''. Odbijala sam audiciju nekoliko mjeseci. Toliko volim knjigu i jednostavno se nisam vidjela u toj ulozi. Mislila sam da je to gubitak vremena. Mislila sam da ću doživjeti veliko razočaranje ako ne odglumim kako treba'', priznala je.

No, na kraju je pristala na audiciju, a njene scene sada su postale jedne od najgledanijih na platformi Netflix.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus +25 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene