Dala si je truda

Činilo se da Meghan ne želi da ju itko prepozna, ali svojim se dobrim djelom ipak svima pohvalila!

Meghan Markle Meghan Markle Archewell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i kralj Charles III. Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 4 +18 Meghan Markle i princ Harry - 3 Galerija

Meghan Markle pomagala je pri pripremi i podjela obroke za beskućnice u Los Angelesu povodom Dana zahvalnosti.

Vojvotkinja Meghan Markle pomagala je u pripremanju obroka za ovogodišnji Dan zahvalnosti, namijenjenih za tristo beskućnica u centru Los Angelesa, čime se i sama pohvalila na web stranici zaklade Archewell koju je pokrenula s princem Harryjem.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

41-godišnja Meghan očito nije željela biti primijećena kako pomaže pa se sakrila ispod crne šilterice i maske za lice dok je pripremala i dijelila obroke u Downtown Women's Centeru, ali javnost je o svemu ipak izvijestila naknadno.

"Ranije ovog tjedna, tim Zaklade Archewell pomogao je pripremiti ručak za Dan zahvalnosti za više od 300 štićenica Downtown Women's Center u Los Angelesu. DWC pruža široku lepezu resursa za smanjenje i okončanje beskućništva za sve žene, uključujući žene veterane i njihove obitelji, žene s ozbiljnim fizičkim i mentalnim zdravstvenim problemima i žene koje su preživjele obiteljsko nasilje", stoji uz objavljenu fotografiju.

Meghan inače nikada nije krila svoju ljubav prema kuhanju i svojim se kulinarskim umijećem nekoliko puta pohvalila.

"Volim kuhati, bit ćemo doma i samo se opustiti", izjavila je prošle godine uoči Dana zahvalnosti dok je gostovala u showu Ellen DeGeneres.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ocjenjivala najzgodnije Vatrene, evo tko je kod nje najbolje prošao, jedan je dobio čistu desetku!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja +19 Iris i Marko Livaja Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene