Slažete li se s njom?

Lidija Bačić ocjenjivala najzgodnije Vatrene, evo tko je kod nje najbolje prošao, jedan je dobio čistu desetku!

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +19 Lidija Bačić Galerija

U jeku Svjetskog nogometnog prvenstva Lidija Bačić Lille gostovala je u popularnoj emisiji "Dalibor Petko Show", u kojoj je dobila zadatak izabrati najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca.

Lidija Bačić i tu je prigodu iskoristila da pokaže sav svoj seksepil, i to u pripijenim crvenim kožnim hlačama i bijelom topiću, a presvukla se i u traperice i majicu, koju je odlučila svezati i pokazati goli trbuh.

Pogledaj i ovo Hrvatska nogometna reprezentacija - 2 Zaigrali i nogomet! Naši nogometaši nakon posljednje pobjede posjetili su jednu od najvećih svjetskih atrakcija, zabilježene uspomene podijelili su i na društvenim mrežama!

"Strastvena sam navijačica, sve me privlači u nogometu. To je sport koji je najlipši za gledat. Sve je grandiozno, veliki teren, strepiš za svakim golom, a i nogometaši su lipi", rekla je pjevačica, koja je davala ocjene našim Vatrenima.

Čistu desetku dobio je Marko Livaja: "Moram za našeg hajdukovca", rekla je Lille te iza njega odmah stavila Andreja Kramarića.

"I on je lip, ali Hajduk je Hajduk", zaključila je. 

Listu je nastavila s Joškom Gvardiolom, Dejanom Lovrenom i Dominikom Livakovićem, kojima je podijelila devetke.

Na posljednjim mjestima našli su se Josip Juranović i Domagoj Vida, no Lille se pravdala da ocjenjuje isključivo na temelju fotografija i da neki nogometaši možda izgledaju bolje uživo.

Lidija je u emisiji otpjevala himnu "Lijepa naša domovino", koju je, kaže, snimila zbog ljubavi prema domovini.

"Znam himnu u slovo, u bilo koje doba dana ili noći, i ne može mi se dogoditi da pogriješim tekst. Pjevam odmalena, to je moj posao, i ne volim vidjeti kad pjevači imaju tekst ispred sebe", izjavila je pjevačica, koja uskoro planira snimiti i videospot za hrvatsku himnu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja +19 Iris i Marko Livaja Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears +11 Britney Spears Celebrity Britney zgrozila novim bizarnim objavama: Gola se izvijala u kadi, a onda je psovkama zasula slavnu zvijezdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene